1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kaposi1
    Tegnap megnéztem ezt a A Serbian Film-et!
    Ha már annyira írták hogy ennyire kemény meg annyira beteg!
    Részemről két emlékezetes jelenet fog megmaradni hosszútávon a filmből!
    1.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy egy Viagrával belőtt ember méretes farkával ki lehet bökni egy emberi szemet.

2.
    Hogy a főszereplőt beviszik egy szobába ahol van két letakart fejü ember hasra fordítva!
    Az egyiket ő neki kell segbe kúrnia a másikat pedig egy másik tagnak.
    Nos az aktus végefelé lehúzzák a csuklyákat a fejekről és kiderül hogy akit a főszereplő segbevágott az a 12 év körüli kisfia!
    A másik tag meg a feleségét tette segbe!

Pontozni nem akarom mert tök felesleges.
    Láttam én ennél már sokkal keményebb filmet is!

Na a másik film az már komolyabb dolog lesz!
    Philosophy of a Knife

Igazándiból már nagyon későn kezdtem el nézni ezért csak egy órát néztem idáig belőle.
    A borzalmak még nem kezdődtek el csak a felvezetés hogy miért is készült ez a tábor ahol ezt a rengeteg kísérletet elvégezték ezeken a szerencsétleneken.

De hogy mire is számítson az aki belekezd ebbe a több mint 4 órás film megnézésébe!

Ez egy dokumentumfilm a halálról és az azt megelőző hosszú szenvedésről, amik különféle emberkísérletek révén következtek be. Terhes anyából darabokban szedik ki a magzatot, 5-10 év közötti gyermekeket operálnak össze a derekuknál vagy a mellüknél, gamma sugárzásnak tesznek ki egy fiatal fiút, és tanulmányozzák ahogy az arcán lévő sejtek szép fokozatosan elpusztulnak. Meddig bírja az ember fájdalommal? Egy lánynak a fogait húzzák ki egyenként egy fogóval, fél centiről mutatva az eseményt. Szakad az íny, folyik a vér, velőt rázó sikoly hallatszik. Hasra fekve leszíjaznak egy lányt, majd felnyitják a hátát, árammal sokkolgatják a különféle izmait. Egy nővérnek az a feladata, hogy megfőzi a levágott fejeket, hogy könnyebben jöjjön le róluk a hús, majd megtisztítja őket. Szifiliszes férfit szexuális kontaktusra kényszerítenek egy lánnyal. Egy lány vaginájába tömnek egy óriási csótányt, ami mászkál össze vissza a bőre alatt, majd később lenyúzzák a lány fejéről a bőrt, persze mindezeket élve. Kivisznek egy fiatal fiút a -40 fok körüli hőmérsékletbe, kikötözik, majd vízzel locsolgatják, míg el nem fagynak a végtagjai, majd beviszik, forró vízbe mártogatják őket, kicsit felvágják a bőrt, majd járásra kényszerítik a fiút, akinek csontjairól egyszerűen leomlik a hús. És ez még közel sem minden.
    Mindez bármiféle cenzúra nélkül, a meztelenség teljes ábrázolásával, korabeli fotókkal illusztrálva. Semmi sincs elsietve a filmben, mindent aprólékosan bemutatnak, szemügyre vehetjük a gépeket is, kínosan hosszú ideig mutatják be a kamrát ahova a hullákat viszik, és persze tele van össze vissza varrott, operált, darabolt emberek tetemeivel.

Bővebb infó ITT
    Hozzáteszem nem vagyok aberrált nincs semmilyen perverzióm az ilyen filmekkel kapcsolatban.
    Viszont érdekel minden ami a világunkban történik és sajnos megtörténhetett.
    Tuti hogy egyszer nézős lesz.