1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Triangle

Ezt nevezem alacsony költségvetésű szórakozásnak! A Triangle kb. huszadából készülhetett, mint egy hollywoodi blockbuster, mégis jobban lekötött, mint bármi az utóbbi időben, beleértve az Inception-t is.

Az alacsony költségvetés szerencsére nem ment a látvány és a történet rovására, ennyire okos és lebilincselő thrillerhez nem volt szerencsém az utóbbi pár hónapban.

Az első 15-20 perc után még álmos voltam, és azon gondolkoztam hogy később befejezem, de ahogy merült egyre mélyebbre és mélyebbre a történet, már nagyon nem akaródzott kikapcsolni, és tágra nyitott szemekkel figyeltem az eseményeket.

Akadt már jónéhány próbálkozás 'szellemhajó' témakörben, de ennyire okos és átgondolt még egy sem volt.

A szép fényképezés és a hangulathoz kiválóan passzoló filmzene pedig csak hab azon a bizonyos tortán.

10/8.5