[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #56877 A tökéletes trükk / The prestige:
Szóval most már megnéztem ezt a filmet, amit múltkor összekevertem a Tökéletlen trükkel és elkezdtem fikázni:D
Szóval ez a film... zseniális!!! Ügyesen megkavart, mégis szájbarágós és az intelligensebbek rájönnek a végére mindenre.
Tetszettek az idősíkok között váltogatás... ezt már a Memento-ban megszokhattuk:) És azt meg nagyon ügyesen próbálták rejtegetni, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bale trükkmestere valójában az ikertestvére, mert sosem mutatták az arcát, de ugyanakkor mégis felismerhető volt, szóval annyira azért mégsem titkolták... lehet az már túl gyanús lett volna... mindenesetre én a végére azt gondoltam, hogy ő is egy klón, de aztán végül megmagyarázta, hogy egy iker
Lényeg, hogy ez a film zseniális volt, nem tudom eddig miért nem láttam... bár sok ilyen film van, amit hasonlóan nem láttam még:D
9/10