1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • motyodlee
    hát fenének sem bírtam lefeküdni, megnéztem a Martyrs-t
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát az első fél órában azt hittem hogy valami irdatlan rossz lóra tettem, de sajnos a végén sem változott sokat a véleményem. Gondolok itt a japán horrorokat idéző hófehér bőrű, vörös sebekkel tátongó sovány alakokra, amik ha megjelennek máris 5fps-t esik a kép folyamatossága. Véresnek igen véres, durvaságokból sincs hiány, viszont egy jó darabig nem is látni értelmét (nem mintha később komolyabb értelmet nyerne).
    Jó pontként viszont feltüntetném azt a bizonytalanságot, ami olyan atmoszférát teremt a filmben, ami által a néző kényszerű módon a főszereplővel érezni képes.
    Aztán eljön a megvilágosodás egy halványabb pontja, mikor kiteljesedik a rendszer a sok vénhedt taggal (akik már 17 éve kíváncsiak a halál utáni történésekre). Az ő működésük szerintem már több sebből vérzett, mikor mártírokról beszélnek fennkölten, mert a mártírság önfeláldozást jelent. A szenvedő alanyok akiket a megpróbáltatások és a gonosz burzsujok lánchoz vertek szvsz nem önszántukból jelentkeztek.
    A film másik zavaró pontja, mikor felbukkan az adok is meg nem is effektus... Anna látomása - ha lehet annak nevezni - inkább semmitmondó, mint valamire is asszociálható. Úgy érzem, mintha a forgatókönyvet nem forgatták volna át elégszer a kezükben. A fent említett kételkedés jó pont, de a mártírság mint olyan nem nagyon passzolt a képbe... ürügy kell legyen ez a dolog, amit felhasználtak a fröcsögések és trancsírozások lefilmezéséért. Nagyon hatásvadász film, mutatja a befejezés is... 5/10