1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    Transporter 1-2:

Mekkora egy trágya volt mindkettő :D Ilyen undorító reklámot filmben még nem láttam. Az oké, hogy az Audi adta az autót, de azért így tönkrevágni minden autós jelenetet... Az Audi A8 átmegy a falon, autón, korláton, zuhan x métert, stb, de még a lámpa sem karcolódik meg. Vicc az egész. De a kedvencem az volt, mikor a 4 kerékből kiszívta a víz alatt a levegőt, át egy felfújható szarba, vagy mibe, aztán csodák csodájára felemelkedik az autó a vízben... Könyörgöm, nem kurva mindegy, hogy a 4 gumiban, vagy a gumicsónakban van a levegő?????? Meg az sem értem, hogy lesz a kb 2 baros nyomású, kb 6-6-6-6 liter levegőből kb 100-150 liternyi 1.5 baros levegő... :P úgy, hogy még a kerékben is marad. Vicc volt az egész. Ehhez képest a Fast and Furious egy dokumentum film.

Transporter első részét jó régen láttam, de úgy emlékszem, hogy az sokkal jobb volt, az nem egy 1.5 órás Audi reklám volt.