[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Clash of The Titans
Egyetlen egy darab trailert se láttam, de sokan lehúzták, így inkább negatív előítéleteim voltak.
De végül is nem volt rossz. A CGI tényleg nem volt a legjobb, illetve az istenek nem nyerték el a tetszésem.
Liam Nelson nem volt jó választás Zeushoz, őt én mindig nagydarabnak és ősznek képzelem el (ami a szvsz a hatalmát és a bölcsességét jelképezi) és Hádész is inkább volt egy sunyi g*ci, mint a gonoszság megtesztesítője és az alvilág ura.
Amit sajnáltam, hogy nem voltak benne kard párbajok, (gondolok itt ilyenekre) valamint a Kraken-t is hamar és egyszerűen elintézte a főhős.
6/10 (erős közepesnél valamennyivel jobb)
Repo Men (unrated)
Jude Law, Forest Whitaker és Liev Schreiber nagyon szimpatikusak voltak benne, Alice Braga-val ellentétben. Sem a karaktere, sem maga a színész nem tudta magát megkedveltetni.
A sztori nekem bejött (pláne, hogy nem rég olvastam a Neuromancer-t William Gibbson-tól, és hát valamennyire hajaz rá a film: implantátumok, de főleg a film befejezése.)
Az is jó volt, hogy nem finnyáskodtak és bevállalták a vért, valamint a "műtéteket" is mutatták, de nem vitték túlzásba és nem estek át a ló túloldalára. Az akciórészek is látványokat voltak, és ott is kifröccsent a vér (reálisan), ha valakit megkéseltek vagy lelőttek.
Azt sajnáltam egyedül, hogy a film közepe egy cseppet leült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Illetve még azt nem értettem, hogy ha (feltételezem) a begyűjtő srácok a cégtől kapják a felszerelést, és mivel a defibrillátor elromlása miatt kellett a főszereplőnek új szívet beültetni, akkor miért nem állta a cége az implantátumot, illetve a beültetést?
7,5/10 (Adnék rá 8at, de annyira nem volt emlékezetes.)