1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    A szív bajnokai

Háháhááááháháhá Sandra Bullock oscar-díj!!!!! MIRE??????? :DDD semmi újdonság nincs a játékában, hozta a Beéptett szépséges arcát és annyi. azonkivül, ezt a karaktert AKÁRKI eljátszotta volna, de mind1 Hurt Locker után már no surprise...
    Na szóval a film, nem annyira vészes, sőt aki eltudja viselni az ilyen lassabb kicsit életrajzi, kicsit dráma, kicsit sport műfajt, akk annak tetszeni fog. Akinek meg az ilyen alapból be sem jön, az meg NE NÉZZE MEG! ilyen egyszerű.
    Voltak benne elég groteszk és már-már hihetelten dolgok, ez néha zavart, de viselhető. Én mondjuk kicsit drámaibb vizekre vittem volna a sztorit, mert nincs eléggé kihangsúlyozva a film valódi jelentése.
    Összeségében jó, egyszer mindenképpen nézhető, a feka srác is jól adja a szerepét, Bullock oszkárja meg az akadémi vicce sztem :D bár lassan milfbe lépve is jó csaj még, és a szőke is jól áll neki, a kivéndhedt f*szoknak meg nem kellett több gondolom :DD
    6-6,5/10