1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    alkonyat 3

hát úgy ültem be hogy nem láttam a 2. részt sem. bár tesómék olvasták mind a 4 könyvet (+ a fekete tőr testvériség regényeket), így tudtam 1-2 dolgot a filmről. ja meg bnőm mesélgette a 2. rész történéseit, meg hát amúgy énis csak úgy el lettem most rángatva :)))
    durva volt hogy a férfi-nő arány olyan 5:1 volt a nézők között. sebaj.

ja amúgy aki fikázza nemtudom miért, sztem semmi nyál nincs benne, egyedül az zavart hogy a farkasemberek mi a faszomért félpucérok? bár ezt a szívtipró vámpírtini is megjegyezte, szal ezen jó mosolyodtam:)
    amúgy erre a poénra visszatérve sztem férfiak számára is nézhető. a szigorú rendőrapa hatalmas arc, akkora beszólásai voltak hogy csak szakadtam én is:) jól állt az ürgének ez a szerep.
    a vámpírokkal sem volt semmi probléma, ez van, fejlődött sherlock holmes, van helsing is. haladni kell a korral. persze az egész konfliktus románc köré épül, de attól még korrekt film lett. befogom pótolni a második részét is.

harry potternél jobb/10

(jóval az első film előtt kezdtem el olvasni a HP-t, lehet csak azért nem tetszett a megfilmesített katyvasz)