Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
2.kép
4.kép
6.kép
10.kép
17.kép
18.kép
22.kép
Ha még ezeknek a címét tudná valaki, azt is nagyon-nagyon megköszönném!
Elõre is köszönöm!
Üdv!
Esetleg ha a többit tudja valaki, örömmel fogadom azokat is😄
10 es kep idegesit mert lattam mar vmelyik tv adon de nem talalom se a nickelodeonon se a disney channelen se a cartoon networkon.
13. Cin cin lovag
9. Sandokan
5. Ének a csodaszarvasról
23. Süsüke
15. Daliás idõk (ez nem biztos, de úgy 90%:-D)
14. Pirosszka
11. Zsinóron
1. talán: Nyekk, a macska
16. Égbõl pottyant mesék
A balusat is elfogadta😄
1. Eek the cat
2. Inspector Gadget aka Bigyó felügyelõ
7. Akira
8. Balu kapitány kalandjai
14. Pirosszka
16.Égbõl pottyant mesék
19. Cubix
21. szerintem ez is Égbõl pottyant mesék
23 Kis Süsü
24 Krisztofóró
25. Eperke és barátai
26. Kung Fu Panda
PSN ID.: Beegabor
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
am.. a Balu kapitány az ez:

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Még mindig a legjobban sikerült magyar "tinifilm", tök jó hangulata van szerintem. A vége különösen tetszik. Rojál és Kigler karaktere a legjobb. 9/10
Szabi, vagy ha azok is, van valami alcíme is sztem
Mind1 azért köszi
am... a 2. nem az inspector gadget meg a 8. nem a balu kapitány
de a másik 2-t köszi szépen!😊
3.Maszk
7.Akira
8.Balu kapitány
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
21.kép
22.kép
23.kép
24.kép
25.kép
26.kép
11.kép
12.kép
13.kép
14.kép
15.kép
16.kép
17.kép
18.kép
19.kép
20.képHa valaki tudja, hogy melyiknek mi a címe, lécci írjátok meg!
Elõre is köszönöm!
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
6.kép
7.kép
8.kép
9.kép
10.képHááát, izé. Az alapötlet jó lenne, de annyi ellentmondás, annyi felesleges dolog volt a filmben... tipikus példája hogy egy jó sztorit hálivúd elcsesz. 5,5/10.
Bazinga!
Képzeljétek el megértettem teljesen...de nálam ez akkor sem váltott ki olyan hatást mint például a Belsõ Ember vége. Szóval ezért adtam rá ilyen pontot. Amúgy attól hogy nekem nem jött be a világ harmincixedik legjobb filmje...akkor mi van?
Nem kell hülyeségeket belemagyarázni hogy nem értettem meg stb... Ízlések és pofonok...<#schmoll2>#schmoll2>
hát ez rendesen odatapasztott a monitor elé, arra a 2 órára. semmit nem tudok felhozni negatívumként, úgyhogy megérdemli a 10/10-et.
Jim Carrey egy állat<#idiota>#idiota>
Ami nekem a legnagyobb kihívás volt az a 2 és fél óra, ami nálam messze túllépi a megengedett hosszúságot (Titanicot is onnan kezdem el nézni mikor már süllyedt), de nem mondom a filmre, h unalmas, csak qrva hosszu!
Nekem inkább a film elsõ fele tetszett, sokkal érdekesebb volt számomra mint a vége! Viszont ami nagyon idegesített az Blachett néni a kórházban! Inkább szereztek volna egy igazi idõs nénit aki vmennyire hasonlít, de ez szörnyû volt(és az a hang...)
Ami biztos, h a filmnek jönni fog Oscar bácsi, directing, best actor vagy best makeup kategóriában 😄
Welcome to a World without rules!!!!
Egyszer már megpróbáltam megnézni de a buszos jelenet keresztbe tett, aztán a héten úgy alakult, hogy megnéztem. Ilyen idióta akciójeleneteket még sosem láttam. 10/1 mert volt benne egy zsiguli!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És uncsi is kicsit.
10/8
/A Big fish szerintem jobb film, mondjuk nekem az a kedvencem😄/
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ