[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem a vámpír vérfarkas elemektől rossz? lehet csak én néztem csajjal úgy, hogy szabadulni akartam és nem figyeltem,
de az indián vérfarkasok, akiknek nincs szükségük teliholdra, a vámpírok, akik nem éjszaka élnek, nekem nem igazán hiteles elemek. Nevezzük el a csirkéket vérfarkasnak, akik éjszaka diszkóba járják a táncot. Mert miért ne?
Az új filmek közük, a Daybreakers jött be. Itt a vámpír, az vámpír. A napfény sebzi, ha nem jut emberi vérhez, elkorcsusul. Vannak érzelmei persze, de a világszemlélete, nem egy tini, mutassam a meztelen melkasomat mert az jó világszemlélet.
És a szerelem? bár ez utóbbi filmbe nem hozták át, de a vámpír, a halált váró halandó számára (a legtöbb halandó ilyen) csodálatos, vonzó.. de nem arra hogy dugjanak egy jót, hanem arra, hogy őt is vámpírrá tegye.
nem tudom miért keverte bele az író ezeket a lényeket, amikor a hiperszuper erejükön kívül, és vérszívó képességén kívül, semmi más tulajdonságát nem hozta át a történetbe. Biztos unalmas lett volna egy sablon tini story, hát aggassunk rá némi misztikus köntöst, azt majd megkajálja a nép.
Aztán lehet az első rész óta változott, de őszintén, én a többire már kiváncsi sem vagyok. A 2-be még beletekertem, de köszönöm, nem!