Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Még mindig a legjobban sikerült magyar "tinifilm", tök jó hangulata van szerintem. A vége különösen tetszik. Rojál és Kigler karaktere a legjobb. 9/10
Szabi, vagy ha azok is, van valami alcíme is sztem
Mind1 azért köszi
am... a 2. nem az inspector gadget meg a 8. nem a balu kapitány
de a másik 2-t köszi szépen!😊
3.Maszk
7.Akira
8.Balu kapitány
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
21.kép
22.kép
23.kép
24.kép
25.kép
26.kép
11.kép
12.kép
13.kép
14.kép
15.kép
16.kép
17.kép
18.kép
19.kép
20.képHa valaki tudja, hogy melyiknek mi a címe, lécci írjátok meg!
Elõre is köszönöm!
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
6.kép
7.kép
8.kép
9.kép
10.képHááát, izé. Az alapötlet jó lenne, de annyi ellentmondás, annyi felesleges dolog volt a filmben... tipikus példája hogy egy jó sztorit hálivúd elcsesz. 5,5/10.
Bazinga!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Képzeljétek el megértettem teljesen...de nálam ez akkor sem váltott ki olyan hatást mint például a Belsõ Ember vége. Szóval ezért adtam rá ilyen pontot. Amúgy attól hogy nekem nem jött be a világ harmincixedik legjobb filmje...akkor mi van?
Nem kell hülyeségeket belemagyarázni hogy nem értettem meg stb... Ízlések és pofonok...<#schmoll2>#schmoll2>
hát ez rendesen odatapasztott a monitor elé, arra a 2 órára. semmit nem tudok felhozni negatívumként, úgyhogy megérdemli a 10/10-et.
Jim Carrey egy állat<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ami nekem a legnagyobb kihívás volt az a 2 és fél óra, ami nálam messze túllépi a megengedett hosszúságot (Titanicot is onnan kezdem el nézni mikor már süllyedt), de nem mondom a filmre, h unalmas, csak qrva hosszu!
Nekem inkább a film elsõ fele tetszett, sokkal érdekesebb volt számomra mint a vége! Viszont ami nagyon idegesített az Blachett néni a kórházban! Inkább szereztek volna egy igazi idõs nénit aki vmennyire hasonlít, de ez szörnyû volt(és az a hang...)
Ami biztos, h a filmnek jönni fog Oscar bácsi, directing, best actor vagy best makeup kategóriában 😄
Welcome to a World without rules!!!!
Egyszer már megpróbáltam megnézni de a buszos jelenet keresztbe tett, aztán a héten úgy alakult, hogy megnéztem. Ilyen idióta akciójeleneteket még sosem láttam. 10/1 mert volt benne egy zsiguli!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És uncsi is kicsit.
10/8
/A Big fish szerintem jobb film, mondjuk nekem az a kedvencem😄/
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
DVDSCR van viszont, teljesen nézhetõ minõség
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Maximálisan egyetértek. Én is éppen tegnap néztem meg, kb hat szeletben, mert egyben marha unalmas lett volna. A nem odaillõ résznél nekem is pontosan ez jutott eszembe: nagyon jól kitalált rész, mégse odaillõ, hamar kezdõdik (az ember pár pecig nem érti, hogy most mi van), és hamar vége van.
A film amúgy eléggé egy Forrest Gump utánzatnak tûnik, de nem volt rossz. Mindenesetre többször nem fogom megnézni.
---------------------------------------------------
7/10
Nem tudok rá többet adni, de ezért nem feltétlenül a film a hibás és nem is negatív ez a pontszám (tõlem legalábbis). Nagy várakozással kezdtem neki, és 1 belealvás után sikerült tegnap végig néznem, és nagyon tetszett.
Csalódni ugyan nem csalódtam, de mást vártam. Nem is tudom, lebilincselõbbre, meghökkentõbbre, érdekesebbre, fordulatosabbra számítottam.
Helyette kaptam egy majd 3 órás eposzt egy kétségkívül nem hétköznapi körülmények között élni kénytelen ember életérõl, különösebb fordulatok nélkül. Egy lineáris, romantikus életrajzi film a Benjamin Button élete, az a pár esemény ami néha kizökkent a kényelemes, dokumentumfilmes állapotomból, azok nem igazán felkavaróak vagy meghökkentõek. Magyarán semmi sem zökkentett ki a nyugalmas állapotomból, egyszerûen csak végignéztem a filmet rezzenéstelen arccal.
Nagyon tetszett az a fajta történetmesélés, amit Fincher elõadott felvezetve azt ami Daisy-vel történik a próbája után (próbálok nem spoilerezni). Csak az a bajom volt ezzel, hogy funkciótalan volt, nem illett a filmbe. Ha már ilyen eszközökhöz nyúl, akkor nyúljon hozzá többet, mesélje el a történetet egy sor ilyen aspektusból, vagy inkább hagyja ki. Tetszett a dolog, faszán volt kivitelezve, csak nem éreztem idevalónak.
Mással baj nem volt, a maszkok óriásiak, nagyon rendbe vannak, a film erõsen kiszámítható, lényegében meglepetések nélküli, de bõven szórakoztató, leginkább talán a Big Fish-hez tudom hasonlítani.
Cate Blanchet pedig hibátlan, egyszerûen leugrik a vászonról a karaktere, minden ízében 3 dimenziós személyt mutat be, lenyûgözõ. Pitt pedig Pitt, különösebben megfogó pillanat nincs, de semmi negatívum sincs a játékában.
Maradandó alkotást tett le Fincher az asztalra, amivel ismét bebizonyította elõttem, hogy a leg-leg-legnagyobb rendezõk között a helye.
Hát feles érzések. Elég húzós téma vígjátéknak, de hatalmas lehetõségeket rejt, sok poént ki lehet hozni a témából. Hát túl sokat most nem sikerült. Nagyon rövidnek tünt, az eleje sírva röhögös, aztán csak röhögös, végül meg jön a dráma, meg a hiszti. Kár érte, jó kis film lehetett volna.
Jay (Jason Mewes) meg még mindig állat. De nagyon!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Most találtam valamit mai nagyon zsír lessz ha elkészül....
Ha elkészül minden zombifan álma fog valóóra válni...
http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_Z - Ebbõl a könyvbõl készül majd film. bár még elég kezdeti stádiumban van...
http://www.imdb.com/title/tt0816711/ - Ez a film...
Ez pedig a könyv honapja...
Nagyon profi...
http://www.randomhouse.com/crown/worldwarz/index2.php
Ha jól megrendezik kellõen nagy költségvetéssel, sztorival és szinészekkel akkor valami atomkirálycsászár filmet lehet összehozni ebbõl!
Hogy a házi olvasmányokkal hogy állsz, azt már meg sem kérdezem...<#mf1>#mf1>
Kojiro ergo sum.
9/10
Remek, lebilincselõ thriller volt. A végkifejlet sem volt semmi 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kojiro ergo sum.
Yo, Bitch!
Visszatérve a filmes világba:
Engedj Be - címû filmet pár hete láttam, csakmint az Alkonyatot is. Lehet csak nekem fura, de egy évben kiadni két hasonló filmet...Van bennük elég sok közös szál...(Itt a filmek alapjáról beszélek).
neked készítették az ironman-t transformers-t és hasonló fasza filmeket...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez a film borzalmas.Én nem igazán szoktam kikapcsolni filmeket, inkább végig szenvedem csak hogy befejezzem amit elkezdtem de ezzel még ezt sem tudtam megtenni.10 perc után kénytelen voltam kilõni mert annyira gáz.
Pedig a szereposztása egész jónak tûnt...