[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Crazies
Nem tudom ti mit gondoltok, de nekem a Happening vagy a Mist sokkal jobban tetszett. Amugy jo film volt...
szerintem 6/10 et megerdemel.
Book of Eli
Na ez mar tetszett!! Kepi vilag nagyon jo volt, a zene tetszett es a sztori is bejott.
mini spoiler - kar, hogy a kis csajt nem tanitotta meg olvasni es kepezte ki verekedesileg.... mert a vegen nagyon ugy tunt mintha atvette volna Eli szerepet :)
8/10!
From Paris with love
Ez is egy kellemes film volt. Jo volt latni Travoltat de a film amugy semmi nagy ujdonsagot nem nyujtott. De legalabb nem is basztak el semmivel ( szamomra). Elveztem de ez nem lett annyira Luc Bessonos
7.5-10
Shutter Island
hajjajj... elaludtam rajta, kokemenyen. Feleig neztem de annyira nem fogott meg. Majd nekiulok megegyszer
SPOILER:
valaki irta, hogy gratulal azoknak akik az elso 20 percbol tudtak mi a film lenyege. Ahogy mondtam a filmet meg csak felig lattam de ha arrol van szo, hogy dicaprio radobben hogy amugy o is oda tartozik a sok beteg koze akkor szvsz ez mar a bemutatobol is kurvara levaghato volt. De majd megnezem ha lesz ra idom. Mindesetre a felesegem nem volt erte odaig...