1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Brooklyn mélyén

Mióta megtudtam h lesz ez a film azóta ültem tűkön. Tudni illik a Kiképzés óta várok egy hasonló filmre, és azt hittem ezt megint Fuqua hozza el nekem. Tévedtem sajnos. Ez a film egy borzalom. Semmi összefüggő sztorija nincs, semmi bevezetés, csak el van úgy a brooklyni utcákon. 3 szálon fut a cselekmény, amelyekben egyetlen, ismétlem egyetlen közös dolog van, az hogy tök unalmas mind1ik. Azonkivül semmi kapcsolatuk nincsen, olyan mintha 3 filmet néznénk egyszerre aminek csak a helyszíne a közös.
    Pozitívum, hogy azért adja a gang street hangulatot, és ez az ami 2 órán át azért a képernyő előtt marasztalt. A szereplőgárda fasza, Gere, Snipes, Hawk az elvártat hozzák(külön megjegyezném h Gere végre kitört a nyálas szerepeiből és egy bizony egy piros pont neki), nélkülük viszont nagyon B kat. lenne a film.
    4-5/10 - nagy nagy csalódás