[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Daybreakers
Lehet furcsa ízlésem van, mert ez viszont nagyon bejött. Már régi vámpír kedvelő vagyok (a normális keretek között), épp ezért is okozott annyi de annyi film óriási csalódást. Nem bánom én, ha újítani próbálnak a régi sablonon, de azt akkor tegyék úgy, hogy a vámpír hagyományokat ne sértsék meg totálisan. És ez pont egy ilyen film. Minden, de szinte tényleg minden benne van, ami az igazi vérszívókról egy filmben benne kell lennie (sorolhatnám a tükörben nem látni őket, vámpírvértől és vérhiánytól korcsosulnak, napfény pusztítja őket, vérszomj lesz úrrá rajtuk stb), de olyan új keretek közé helyezve, amilyent én még nem láttam. Felállt a szőr a hátamon, ahogy a rendező elém tárta, ezt a vámpírok lakta jövő képet, melyben hegyesfogú barátaink amennyire lehet, még mindig a régi emberi világot probálják magukévá tudni (üzlet emberek, vérrel dúsított kávé a metró állomáson, tudosok, katonák, politikusok stb). Igazából többet nagyon nem is mesélhetek spoilerek nélkül. Még a megoldást is be tudta venni a gyomrom, amit kitaláltak hozzá.
Ez bekerül a megnézem még egyszer listámba.