[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
de miert nem fogjatok mar fel hogy nem egy szar csajrol ( filmrol) van szo
itt nem az a lenyeg hogy azt a ronda szamarat elvezettel dugnam monte carloba. hanem azt mondtam hogy 2 ugyan az a szex egy szep csajjal, otthon az agyban es mondjuk monte carloban a beachen a tuz mellett teljesen mas. ennyi.
nem lehet ugy pontozni ahogy te mondtad es nem is tudsz mindenkit megeroszakolni hogy ugy gondolkozzanak es pontozzanak ahogy te. Ahogy mondtam... az avatar is nagyon jo film itthon de imaxban odavert mindent. a 3d miatt (meghat a nagy kepernyo miatt is) dehat james igy kepzelte el a filmet. ugy kell megnezni hogy elvezd is szal nemtom mirol beszelgetunk. A film pontozasa nem arrol szol hogy otthon a kis monitoron/tv-n mennyire birjuk elvezni. Vannak filmek amiket otthon is ugyanugy lehet elvezni mint a moziban.. pl valentin nap meg crank meg mittom en. De ezek alol kivetel a 3d-s filmek. Pl ott van az a vonatos 3d mese amiben jim carrey vagy 4 szerepet jatszott. Imax ban zsir volt otthon mar csak oke.
Lehet hogy az uj resident evil 3d is kozepes lesz itthon viszont 3d moziban majd huledezni fogunk tole hogy a sztori oke de a latvany odabaszott.. hopp egybol 7/10 et kap a movie es nem 5/10 et.
( nem, nem arrol van szo hogy a 3d az ket pontot er.. csak mondtam valamit)
Ezenkivul Az alice filmnel nagyon almos voltam es ezt azert irtam bele hogyha valakinek nem tetszik a 7 pont az ertse meg hogy nem tudtam ugy elvezni a filmet. foleg nem osszehasonlitva egy imaxban valo nezessel)
vegszo: a film pontozasba igenis beletartozik az, hogy mennyire elveztuk a latvanyt es hangokat.... a matrixra se adnek annyi pontot ha egy fuldugoval neztem volna 15 os moncsin cameras verzioba PONT.