1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kicsikiraly
    Robin Hood:(LEHETNEK BENNE SPOILEREK)

Nem állt szándékomban megnézni, kötelező sulis program volt. Sok rosszat hallottam a filmről már előtte is, ez lehet, hogy befolyásolja a döntésemet, de akkor is így vélekedtem volna róla szerintem, ha nem tudok róla semmit előtte.

Egyszerűen nem kezdődött el a film. Az embernek nem volt egy érzete, hogy na most mi volt a bevezetés, és mikor kezdődik az igazi része a filmnek. És mivel nem volt egy igazi bevezető rész, hanem az egész film egy nagy bevezetése volt a klasszikus Robin Hood történetnek, így mire elindult volna a film vége is lett. Ez már egy hatalmas minusz úgyérzem.

Ezek mellett volt annyi apró hiba amit vétettek, operatőri munkában meg dramaturgiailag, hogy azt fájt nézni. Amikor Robin meghozza Marionnak a hírt, hogy meghalt a férje, az az arcára közelítés annyira TY-kategória volt, hogy én szégyelltem el magam :D A partraszállós csatajelenet lassított Russel Crowe mozdulatairól nem is beszélve. Még szintén a csatajelenethez: nagyon jó lehetett volna, a felvonulás meg az íjászok rohama például EPIC volt, de aztán az egészet elrontották azzal a derékig vízben harcolással, meg a hajók közé beszorulással. Nem kellett volna ezt a csatát a vízbe vinni meg egy emberre fókuszálni, mert belassult és vontatott lett.

Szal végső soron úgy érzem, hogy nagyon jó film lehetett volna, ha éreztetik mondjuk a sereg elhagyásánál hogy akkor MOST elkezdődik a film, meg ilyen hibákat nem vétenek. Viszont ezek hiánya annyira betett a filmnek, hogy ez most csak 6/10. Egyszer azért nézős, jó volt reális középkori környezetet látni, Mount&Blade járt egyfolytában az eszemben :D