[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A képet nem biztos, hogy értékeled az albumból, mert nem biztos, hogy látod azokat a részleteket, ami igazán értékessé teszi, így ott főleg lehet az, hogy valami igazán élőben nyűgöz le. :) Akkor attól kissebb a festmény értéke, mert csak élőben kapott meg?
De ahogy írtam, ez csak egy hülye hasonlat, majdnem olyan hülye mint a csajos. Nem egy-egyben átvihető a filmekre.
Abban nem értünk egyet, hogy szerinted az IMAX, vagy úgy általában a mozi bármilyen filmélményt felerősít, így ezért maga a film látványát nem lehet nagyobbra értékelni.
Szerintem ez nem feltétlen igaz, mert sok film a nagy vásznon adja azt a látványt, amire megálmodták és annak csak egy töredéke jön át otthon a fotelben, de és ami a lényeg, hogy nem minden film ilyen. Nincs egységes minden film +x pont moziban és még +x pont imax-ben.
CSOCSO meg így jelezte, hogy a film IMAX-ben adná a teljes élményt. A pontozósdival lehet butaság volt, főleg, hogy egyesek mennyire komolyan veszik ezeket a pontokat. :)
Egy picit félrebeszéltem viszont, máshol meg azon vitáztam, hogy a kritikához miért ne tartozhatna hozzá a látvány, meg általában a tiszta filmélmény. És ez kicsit átjött ide is. :)