[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Unthinkable
Carrie-Anne Moss sztem ennél sokkal többet tud. Samuel L. Jackson egyik kedvenc színészem, ebben a filmben sem hazuttolja meg önmagát.
A történet elejét nem igazán értettem (mostantól spoilerek lehetnek):
Egy iskolában van a CIA kihallgatóhelysége??? (vagy nevezzük akárminek) elég fura...
Ami nagyon tetszett, hogy amikor először belép a tornaterembe, és a katona pedig locsolja hideg vízzel Yusufot már akkor elkezdődik a lélektani hadviselés. Leveszi a fejéről a csukját és megüti a katonát, sugallva ezzel azt, hogy neki mindent lehet. Ezt pedig nagyon jól végigvezetik a történeten...lásd a felesége megölésétől (ami kicsit sztem erős volt) a gyerekekik. de aztán a végén jön a csattanó, ami szintén okés részemről. (spoiler vége)
Látványilag ne várjon senki sokat, nem arra van kihegyezve. Ettől függetlenül egy nagyon is nézhető thriller, nálam egy erős 6/10-es, de Jackson miatt 7/10-et adok...
volt már jobb thriller is a filmtörténelemben, de mindenképp megéri ezt is megnézni, főleg ilyen csudálatos vasárnapi TV-s felhozatalnál.