[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez a logó üt. PONT.
Tegnapi vörös riasztásos vasárnap eredményei:
The Man from Earth
Engem annyira nem nyűgözött le mint itt többeket, de mindenképpen jó film, bár virít róla, hogy budget. :D Ha nem ajánlja senki, és mondjuk épp megy a TV-ben, tuti tovább kapcsolok. Amúgy nagyon tetszett.
8,5/10
The Lazarus Project
Elég langyos, annyira nem is izgalmas, bár az alapötlet és az operatőri munka kiváló. A film felénél-háromnegyedénél azt éreztem, hogy "bazmeg a shutter island ennek a koppintása :D", de végül máshogy (ráadásul elég blőd módon) alakult a történet.
6/10
The Crazies
Mint zombifilmfan vetettem rá magam a filmre, és bár nem kifejezetten passzol a zsánerbe, nagyon jó film. Nem egy túlkomplikált darab, viszont pont eléggé véres és feszült volt ahhoz, hogy végig lekössön. Az eredetit nem láttam, így nem tudom megítélni, hogy remake-ként mennyire állja meg a helyét, de önmagában mindenképp szórakoztató.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A körfűrészes és a kórtermes jelent nagyon odabasz.
7,5/10