1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kicsikiraly
    Iron Man 2

Sok lehúzó kritikát olvastam itt is, meg egyéb blogokon is, és vegyes érzelmekkel ültem be a filmre, tudva a negatívumokat amibe belekötöttek.
    A film alatt végig kerestem is ezeket, de egyszerűen nem tudta lerontani a filmet. Egy apró negatívum, hogy AC/DC volt igérve, erre volt benne két szám, de ez nem is zavart, sőt a kedvenc jelenetem is a zene dobta föl, rohadtul tetszett a rejtett üzenet a számcímekben (Rhodey és Tony harca alatt It takes two, Robot Rock :D). Apró hülyeség, de tudom hogy szándékos és ez tetszett és megmosolyogtatott.

Voltak benne apró vicces részek is, amik ilyen nagyon gyerekes poénnak vannak benne a filmben, én valahogy mégis felkuncogtam rajta (a moziban kb egyedül).

Sokan panaszkodtak hogy lapos és vontatott a film. Én nem éreztem. Szerintem jól fel volt építve, én nagyon bele tudom magam élni a történetbe és tudok izgulni a főszereplőért ha végig haldoklik.

Egyszóval én azt mondom hogy ez egy jó film volt, érdemes megnézni, könnyed popcornos kis filmecske, kellemes szombati időtöltés. 8/10