Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Earthlings
Az EARTHLINGS (Földlakók) az emberiség állatoktól való függõségét (legyen szó akár a házi kedvencekrõl, az állati eredetû élelmiszerekrõl, a ruházkodásról, a szórakozásról vagy a tudományos kutatásról), mindazonáltal az emberiség állatokkal szembeni kegyetlenségét járja körül. Megrázó és felkavaró utazás, betekintés az emberi civilizáció „mélységeibe" -ajánlom mindenkinek!
IMDb
trópusi vihar nekem egyik kedvenc vígjátékom lett, de a zohan is simán lekörözi a love gurut. (persze ízlések és pofonok)
nice legs. what time to open?
A Zohan... hát az... nah mind1
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nice legs. what time to open?
Sandler Zohan filmje es katasztrofa az elozoekhez kepest.
Myers Love guru filmje is katasztrofa a Austin Powersekhez kepest.
LG is egy Austin Powers majdnem 1:1-ben csak ez mar kicsit roszabb.... ugyanazok a poenok mindehol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az 1 azért mert egykét régi szereplõt ujra láthatunk
tiszta cgi orgia az egész ha a celeb vagyok ments ki innen stáb is eltud utazni a dzsungelba akkor indiana jones nak miért csak cgi dzsungelra van pénze basszák meg meg 3d-s majmokra 😞
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
aki szereti mike myers-t annak kötelezõ, de egyébként is az egyik legjobb vígjáték amit mostanában láttam, és attól függetlenul hogy kifigurázza az indiai tanitokat még tanulságos is tud lenni, szoval ajánlott ( "a sorsod a te kezedben van" guru pitka) 😄D
Fantasztikus... a kedvenceim közé tartoznak az ilyen filmek😄
Gondolkodtató és a vége felé már azt hittem, hogy igazam volt, amikor azt mondtam, hogy
Annak viszont örülök, hogy befejezése is van a filmnek, nemúgy mint sok hasonló stílusúnak😄
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Áhhhh emberek! Ez valami fantasztikus! Gyomorfelforgató, horroros-vígjátékos, beteg film. Mindenkit széttépõ, és mindent/mindenkit szájbaszexuáló szörnyek kocsmába mennek (csak szegénykéket nem engedik ugye be 😄) Nagyon bejött, ezek után már kiváncsi vagyok a második részre is 😄
Ez nem az a film, amit barátnõstül kell megnézni. Haverokkal egy két sör mellett tökéletes 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Továbbra sem kérte senki, hogy ide járj, te továbbra is "gratula sg" meg "sg forever" kommentekkel bombázod itt a mindenkit és ezután még valami nem tetszik??????
Töröld ki a kis popsid inkább...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
PSN ID.: Beegabor
HTX 4 evriván, de nemmavan 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

amúgy tényleg
HBD!<#integet2>#integet2>
😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mivel ugye alapból dvd-re mentek, ezért sokat nem is vártam tõlük...
Pulse 2 - Afterlife
Na hát igen, emlékeim szerint az elsõ rész nem volt annyira rossz, sõt egész jó ötletekkel operált, ez azonban nem mondható el errõl a "második részrõl". Posztapok hangulatot akar árasztani, azonban számomra nem érte el a kellõ hatást...
4/10
Feast 2 - Sloppy Seconds
Holy Shit!!!! Baze ez viszont hatalmas volt 😄 Ennyire beteg filmet is régen láttam xD Az elsõ rész is úgy emlékszem elég brutál volt, meg rohadtul tetszett is, de ez legalább annyira jó volt. A történet szinte ott veszi fel a fonalat, ahol abbamaradt az elsõ részben, és találkozhatunk két túlélõvel is az elsõ részbõl, akik ugyancsak teljes szereplõkként vannak jelen.
Aki nem ódzkodik az ilyen brutálságoktól, az mindenképp nézze meg.
(Ilyen hogy felnyitják a szörnyet, aztán összenyomogatja a faszi, az meg összeszarja, hányja meg geciz mindenkit 😄) De az ilyen marhaságok mellett azért a komolyságát is megõrzi a film, megvan az egyensúly.
9/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mivel már sok jót hallottam róla sort kerítettem rá.
És mondhatom nem csalódtam.
Nem láttam mostanában ilyen kemény , véres,"lövöldözõs "filmet.
A túlzások miatt minusz egy pont,egyébbként nagyon tetszett.
Biztos hogy többször is meg fogom nézni.
Ajánlom mindenkinek.
9/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A másik, Tom Cruise. 😄 Mondjuk õ könnyebben felismerhetõ, még ha talán nem is elsõ pillantásra. 😊 Fincsi szöveget lenyomott e másfél óra alatt 😄
(aztán lehet hogy csak az én fáradt szememet sikerült igy megtéveszteni, más azonnal felismert mindenkire)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha egy szóval kellene jellemezni a filmet azt mondanám SZÁNALMAS. Idétlen dumák, amik ráadásul egyáltalán nem viccesek, totál unalom az egész film, az akció jelenetekben volt 2 db ami még nézett is ki valahogy. Egy poén volt ami tetszett. Mikor a végén menekülnek a kocsival és az a szerencsétlen narkós azt kérdezi a vénembertõl, hogy Jé kinõtt a kezed?
Tillertõl többet vártam volna, mert az eddigi filmjei többnyire tetszettek, de ez áááá.
2/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
érdemes hajnal 1-ig várni rá?
(a tv2-n akkor lesz)
Ejj ejj....mi volt ez? Egy Ils (Them) és egy Funny Games keverék.... Na jó a FG talán kicsit távol áll tõle, az inkább sokkoló psicho film. De akkor is egy Ils koppintás...témájában tök ugyanaz, csak amíg ott sikerül feszültséget és hangulatot teremteni, az itt nem jön össze....
Szóval inkább azt nézzétek meg 😊
4.5/10
jo film lett volna, de szerintem tul rock-n roll-osra fogták, fõleg a vége felé, a lövöldözéseknél a zene vhogy nem passzolt, simán csinálhatták volna életszerûbre, mint a Heat-ben szoval én a hangulatán változtattam volna filmnek, mert igy csak egy átlagos piffpuff és nem jött át a kommandosok profizmusa amit sugároznia kellett volna a filmnek szerintem....