1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • motyodlee
    Alice csodaországban (3D) helyenként spoiler veszély

elég friss az élmény, durván 3 órája kelhettem fel a mozi székéből.
    Szép volt(a maga nemében :))), jó volt, de nekem valami akkor is hiányzott.
    Lehet annak a furcsa fordulatnak tudható be, hogy Burton ugye a Walt Disney-nek csinálta a filmet akiktől pályája elején leszakadt, úgymond felkarolták és ő továbbállt. És most mintha "visszatérne" de úgy, hogy a naAagy Walt Disney egyik kezével vezeti, mialatt Burton csak egy kézzel tudja saját világát megteremteni. Ezzel nem leteremteni akarom a filmet, de mintha kevés Burton és több Walt lenne benne(néhol éreztem az enyhe szirup ízt..)
    Pozitívan folytatnám viszont annak okáért, volt egy két két jó poén amik felhúzták a színvonalat és a szereplőgárda is állta a sarat.. bár a címszereplő - lehet a filmben játszott kora miatt - de egy kicsit komoly,szürke maradt. Mintha amnéziás lenne vagy nem is tudom... ennyire nem emlékezni ezekre az álmokra-képtelenség.. A másik meg a kék hernyó amivel nem tudtam azonosulni. Hiányoltam azt az intellektuális, flegma kicsit pökhendi személyiséget, amit megszoktam tőle. A film végén amit mondott biztos valami kiszólás volt Burton felől, mert egy kicsit szenvedős volt a film.
    3D-ben láttam az egészet, aminek a megjelenése horrorszerűen bukkant fel: a sok semlegességből egyszer csak nagyon átadta magát a film a 3Dnek aztán vissza semlegesebbe.
    Nálam 7/10. Nem érzem igazán Burton-filmnek, de jórészt azért felfedezhető.