1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Notram
    Nálam a jó film mércéje az, hogy hányszor nézem újra első megtekintés után... Ez ugye szubjektív, kinek ez, kinek az jön be.
    Ha már így az Avatar-ról van szó, moziban néztem 3D-ben, akkor és ott jó volt, tetszett, azonban most nem nézném újra egy jó darabig.
    Aztán ugye vannak azok a filmek, amik annyira megfogják az embert, hogy amint vége van, még pörög rajta az agya, és legszívesebben azonnal újranézné, utánaolvasna fórumokon, satöbbi.
    Az IMDb, meg Rottentomatoes, meg díjak, bevételek aránya általában egy reális képet festenek arról, hogy nagyjából milyen filmre is számítson az ember; azonban nem szabad csak ez alapján ítélni.
    Talákoztam már több Oscar-os, IMDb-n 8 feletti filmmel, ami nekem egyáltalán nem tetszett; és vica versa...
    Nyilván nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése, van, aki a nekem szar filmet isteníti, a kedvenceimet meg fikázza; így megy ez.

Na, és hogy ne legyek már teljesen off, tegnap esti film:

Ki nevet a végén (2009)

Tipikus Adam Sandler-es vígjáték, nem csak idétlenkedéssel, hanem egy kis mondanivalóval is. Ami meglepett, az az, hogy egész hosszú volt, de kellemesen kikapcsolt. Néha laposodott, meg ugye kiszámítható a sztori, néhol tragikomédia jellegű, de hát na.

7/10-et megért nekem, azonban egy darabig nem nézem újra.