Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg jók a Sandleres filmek.....
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
De sandlernek a vígjátékai szerintem isteni jók legalábbis én szétröhögöm rajtuk a fejem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De a Távkapcs ezerszer emberibb és sokkal többet ad mint a másik film. 😊
Színészi teljesítmény alapján a távkapcs sokkal nehezebb film volt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
jó volt de az 1 jobb volt. 7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nekem nagyon bejött és tényleg van mondanivalója a filmnek, nem is kicsi
Nekem baromira bejött az egész film. Angela nagyon szép, Pablonak jó a cípõje, Manu csont és nyak törései is nagyon tetszettek.😄 Sokkal jobban tetszett mint a Cloverfield, mert hihetõbb és a történe is gagyi volt. (Az ok, hogy elmegy segíteni az ex-bnõjén és hogy a barátja is vele tart, de a lány aki alig ismerte a fõszereplõket az mi a f*szért tart velük?...) Visszatérve a Rec -hez: Mindig történt valami, félni nem igazán féltem, (Bioshock, Doom 3, FEAR után nem is igazán lepõdök meg ezen😄) de lekötött, érdekes volt, tetszett és ez a lényeg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gépész
Az egész film nyomasztó a képi világa, minden. Nagy hatással volt a hangulatomra a film. Christan Bale -nek pedig elismerésem 30 kilót fogyni egy szerepért, nem semmi... Jól játszott és ez a többi színészrõl is elmondható. A történet is tetszett, érdekes volt. Jó film, de nálam nincs egyszinten például a Pulp Fiction -el, a Reservoir Dogs -al, a The Dark Knight -al vagy a Crash -el.
A színészi alakítás, a képvilág, a környezet és az érdekes sztori miatt: 8/10
Biztos sokan fogjátok irni, hogy a Rec -re, hogy adhattam több pontot. Engem az a film jobban lekötött és a saját véleményemet írom le.😉
Az operációs rendszeren is túl...
tényleg lehet parázni és angol nyelvtudás sem kell nagyon.
bár persze sötétben érdemes nézni, tudva hogy ma a mars sosemvolt távolságra van a földtõl.
bár a fõhõsnõ kissé felidegesített, már én is szívesen agyoncsaptam volna..tudjátok mint amikor meg akarod simogatni a kismacskát de az nem hagyja és állandóan elfut elõled, és a végén már káromkodsz,legszívesebben már agyon ütnéd a dögöt mert nem érti meg hogy csak megakarod simogatni...
- ha be ment egy helységbe vagy fészerbe, sosem csukta be az ajtót és mindig háttal állt hogy láthassuk MI jön még be...
- sosem sírt, kivéve amikor telefonált és cb rádiózott hogy ne érthessék a segélykérését...
- állandóan levert valamit hogy ÕK is tudják hol van...
- állandóan idióta helyek mögé bújt el: papírdoboz, függöny, nyikorgó szekrényajtó..
- egész film alatt mezítláb futkosott, ezért bele is lépett minden üvegdarabba, faágba, a végén már csak vonszolta ezért magát...
- amikor suttogni kellett volna kiabált, amikor kiabálni kellett volna suttogott
- a filmben az összes ablak betörik, kivéve amin a fõhõsnõ kiakar menekülni
satöbbi..
ennek ellenére tetszett, bár így furán fest a kirohanásom után.
<#csodalk>#csodalk><#bdead>#bdead>
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
egyszer nézhetõ már nem annyira vicce Eddie Murphy film 6/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
igen!
Az a film amit bármilyen alkalomra berakok.
Asszem 5 része van és "véletlenül" az elsõ és utolsó rész ami igazán jó.
Múltkor láttam a Tescoban a dvd-t és muszáj volt megvennem....nagyon rég láttam pedig nagy kedvencem 😄 Szar slim tokos volt, de nem hagyhattam ott (más filmekkel együtt 😄)......
az egész film bejön.....talán az eleje kicsit unalmas, de amint beindul a dolog nagyon fasza lesz 😄 Kevin Bacon nagyon adja....érdekes, hogy nem próbálja megmagyarázni a film, hogy mik ezek a genyák....csak a szereplõk találgatnak (ajándék az oroszoknak 😄).....happy end a vége, de akkor is fasza 😄
10/8.5
Nem egy nagy was ist das, szerintem az idei év leggyengébb képregényadaptációja (Wantedet leszámítva, de az ide számomra említésre se méltó), az alapsztori nem rossz, kihagyták belõle a poklot, lucifert stb...ez nálam bejött, hogy különálló történet semmi köze HB-hoz. A megjelenõ lények nagyon pöpecek és az egész világ amiben élnek*5, de filmnek nagyon sok az üresjárata, a szerelmi szálakat kihagyhatták volna, számomra érdektelenek voltak és "nevetségesek", egyszerûen nem tudtam komolyan venni, hogy a csaj meg HB dug:-) de az akciók és trükkök nagyon jók, egy ilyen "kis"költségvetésû filmhez képest. A halálangyala az egyik legjobb és leggroteszkebb lény amit fantasy filmben láttam. Van pár humoros rész, én meglettem volna nélkülük, de a képregényt nem ismerem és az is lehet hogy az ilyen. Szóval ha nem csak a látványt, hanem a sztorit is "darko"-sabbra vették volna, nagyon jó film lehetett volna belõle. Azért mindenkinek ajánlom, már csak a látvány miatt, de ne számítson senki egetrengetõ sztorira, van egy aranyhadsereg ami legyõzhetetlen és ezt keresi HB és csapata és az ellenfél Elf (remélem jól emlékszem) herceg (nagyon jó karakter, mennyire más mint a Gyûrûk Ura:-)). Akinek tetszett az elsõ rész, azoknak szívesen ajánlom mert ez a rész se rosszabb semmivel. Nálam 10/6+1, mert megkajálják Kamarás Ivánt

Sajnálom, hogy csak most láttam, de kötelezõ vétel lesz DVDn! Sokszornézõs nyári mulatság, habkönnyû történettel, klassz alakításokkal (Meryl Streep topon!) és olyan zenével, amitõl tutira elfelejted, hogy hol és mikor vagy éppen! Tökéletes kikapcsolódás, mûfajának egyik legjobbja, rengeteg energiával! Amúgy érdemes megfigyelni, hogy alakítja a 40-es éveiben járó anyát a 60hoz közelítõ Meryl Streep és hogy mennyi életet visz a filmbe! De a többi szereplõvel sincs gond, elég csak rápillantani az imdb-s stáblistára, nekem egyedül a Sky-t alakító võlegényjelölt volt ellenszenves, valamiért egy összenyomott Richard Grieco benyomását keltette és flegma is volt. Flegmább a kelleténél!
9/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
gondolom amiket olvasott,az alapján 10/10 lett volna a film
de miután megnézte,csak egy 8/10es filmet kapott
ennyi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
#40287 hmmm...inkább várok a feliratra😊
#40291 köcce^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nekem csalódás volt azután amiket a neten olvastam. Joker játéka valóban mindent visz, de összességében valóban nem minden idõk legjobb filmje. Nagyon nem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
amúgy olvasgattam róla, szerintem se lehet olyan rossz😊
Végigparáztam az egész filmet! Kívánló horror film!
10/8
Spanyol horror, thriller szerûség^^ szerintem nagyon jó, csak azért volt benne olyan rész amit nem nagyon értettem, pl:
Forgetting Sarah Marshall
10/5-6
Számomra egyszernézõs, én többet vártam tõle, de azért voltak benne egész vicces jelenetek😊
Láttátok már? Szerintem jó film vannak benn hülye részek de egész jó.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"SLICE of LIFE\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
- virsli lesz szerbsalátával -

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"