1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PJack
    Eden Lake

nemvagyok egy nagy horrorkedvelő, de ez nagyon tetszett. teljesen realista alkotás, nincsenek természetfeletti dolgok, zombik, meg erős túlzások. csak a kőkemény valóság. talán ezért lehet átérezni olyan jól a főhősök fájdalmát (akik egyébként igen hitelesen szerepeltek). végig nyomást gyakorol az emberre, zenével képekkel egyaránt. tetszett az egésznek a hangulata. na és a befejezés. na hú.
    durvábbféle thrillernek mondanám inkább.

8/10

SPOILER
    tudom hogy sokan nemszeretik ezt a filmet, mert felidegesíti őket hogy egy csapat szaros gyerek hogy képes így ellátni két egészséges fiatal felnőtt baját. ami ebből igaz: tényleg idegesíti az embert, irritálja, szinte kedvem lett volna nekem is jól megverni azokat a srácokat, tényleg nagyon idegesítőek, terrorizálóak voltak. viszont ha ezt sikerült elérniük a készítőknek akkor viszont jól valósították meg, nemde? ezért tetszett nekem különösen. sajnos a való életben is találkozhatunk ilyennel. na ennyi.