1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Nah! Megnéztem a Grindhouse filmeket... igazatok volt, tényleg nem függ össze a kettő.

Külön örülök, hogy a Death proof-al kezdtem, mert a Planet Terror tényleg nagyobbat ütött... sőőőt....

Én is úgy nyomom mint Tigeroo... a következő sorokban lesz spoiler... nem fogok tagelni:D

Szóval... Death Proof
    Tarantino... tipikusan:D A történet egyszerű... Egy pszichopata kaszkadőr, aki szexi lányokat gyilkolgat a kocsijával... beteg de egyszerű:D:D:D
    A kivitelezés típikus Tarantino... sok "üresjárat", amikor a karakterek beszélgetnek teljesen oda nem illő témákról, amik rohadtul nem érdekelnek senkit... de kb nem győzöl röhögni a baromságokon:D
    Kaszkadőr Mike annak ellenére, hogy badass volt mindvégig szimpatikus volt... elején nem is gondoltam volna hogy ennyire kattant... ez is tipikus Tarantino... aztán a szegény jól megszívja... kaszkadőr csajokkal már annyira nem tudott kibaxni:D
    Szóval jó film volt, de volt már jobb is...
    A fullos csajok miatt+1 pont
    így 7/10

Planet terror
    Nah ez viszont sírtam:D:D:D
    Komolyan mondom jók ezek a Rodriguez filmek:D
    Nem gondoltam volna, hogy a Braindednél találok viccesebb "trancsírvígjáték" filmet:D A szereplők nagyon jól meg voltak válogatva, Wray nagyon osztott, táncos csaj nagyon dögös volt... bár fél lábbal nem volt túl guszta:D De amikor felrakták neki a géppuskát nah azon tényleg sírva röhögtem:D A dokit viszont sajnáltam, hogy megfertőződött, a feleségét viszont ásóval tudtam volna gyepálni...
    Ilyennek kell lennie egy "horrorvígjátéknak" végig izgalmas és szórakoztató:D
    Mondjuk azért eléggé nyúltak sztem 2 helyről (vagy többről is csak nem tűnt fel) Cherry lába géppuskával pótlása= Evil dead 2... kar helyére láncfűrész:P Aztán a végén amikor a helikopterrel darálják a fertőzötteket akkor rögtön a Braindeadből a fűnyírós rész jutott eszembe... bár... manapság már honnan nem nyúlnak az emberek:D
    Amit még megjegyeztem (csak most pedig eddig is elég nyilvánvaló volt) Rodriguez filmjeiben mindig van valami mexikói kapcsolat... és ez sokszor nem is olyan, mint pl a Desperadoba, hogy ott játszódik a film:D hanem pl itt is az Azték piramis a végén, meg ugyan ez a Alkonyattól pirkatadigban... sőt még a Kém kölykök-ben is van ugye mexikói rokonság:D
    9.5/10

Mindkettő filmnél külön tetszett a Tarantino-s intro... ez a 70es évek sztájl zene+kép illetve, hogy mind2 film alatt direkt rontottak a minőségen, mondjuk ezt nem tudom miért hagyták abba a Deathproof felétől... ott kimondottan zavart hogy a film másik felét jó minőségben kellett néznem:D

Egyébként van valami külön gyűjtőnév ezekre a "horrorvígjátékokra"?