1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    Akkor egy kicsit pontosítok, miért vont el nekem az élményből a 3D. Mint írták lejjebb, valóban néhol homályos volt, fókuszálnom kellett stb, és így máris lemaradtam olyankor, ha valami gyorsan történt /nem tudtam megfigyelni. Ez a másik. Szerintem a 3D-vel nehezebben lehetett látni az apróbb dolgokat (pl amíg le nem lassították az elején azokat a fekete kutyákat, addig ki sem tudtam venni mik azok). Meg amikor Jake beleugrik a vízesésbe, az előtte lévő üldözés is zavaró volt 3d-ben.
    Szóval nekem ez a meglátásom, egy ideig kerülni fogom a 3d-t, bár ha az ilyen full animációsokra azt mondjátok hogy jók (pl. Karácsonyi Ének) még lehet bepróbálok egyet (csak utazás miatt nem tudok 3dmoziba özönleni minden héten)

Szinkronból pedig a hangválasztás miatt, meg a random magyar szójátékok miatt, amik rohadtul nem odaillőek jön az egy pont levonás. (egy példa a sok közül: "Mindjárt becsokizok" - vagy valami ilyesmi volt)