1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Tökéletes Katona 3 - Regeneration

Sosem értettem, ha már egy blockbustert folytatnak, sokszor miért alacsony költségvetéssel, kizárólag kazettára / dvd-re teszik azt. Ez ugyanis a minőséget is sugallja, nagyon ritka az ilyan low-cost folytatás, ami kicsit is élvezhető lenne.

Ráadásul egy olyan klasszikus, rongyosra nézett film, mint Roland Emmerich non-stop akciója, a Tökéletes Katona is megérdemelt volna egy mozis színvonalú folytatást (ha már mindenképp folytatják...).

Ennek ellenére az első pletykák jót sugalltak, miszerint összeáll a régi csapat, JCVD és Dolph Lundgren újra aprít, régivágású action movie, Peter Hyams bábáskodása stb...

De a végeredmény viszont... lesújtó.

Aki kicsit is el akarja kerülni az illúziórombolást, óriási ívben kerülje ezt a filmet. Bár a neten olvasni róla egész jó értékeléseket, 'kiváló B film!' jelzőket, háth, khmmm... Bár önmagában a film hangulata is elég depresszív, rátesz hogy Van-Damme borzasztóan megöregedett, és a tökös, első részbeli karaktere szánalomra méltó, sérült emberré vált. Dolph Lundgren sem járt jobban, majdnem felnevettem mikor megláttam - teljesen hiteltelenek 50 éves gyilkológépekként.

Egyedül a kaszkadőri munkát lehetne helyenként dicsérni, vagy a néhol egészen jó kamerakezelést (látszik hogy profi ült a kamera mögött), de ezeken felül a film minden téren csőd. SAJNOS.

10/3