1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    egyrészt nem vagyok az általad említett korban, nézd meg az adatlapomat
    másrészt ez nem egy látványfilm volt, így nem is volt érdekes az effekt dolog, nem is volt benne túl sok... a fejlövős jelenetben sem azt tetszett az embereknek, hogy hú de hightech csillivilli cgi -vel 600 kameraállásból megspékelt módon mutatták a dolgot (ugye ilyen eleve nem is történt) csak maga a módszer volt a maga bizarr módján lenyűgöző
    a Buttlergyerek szerintem nem nulla színészileg, ebben a filmben sem, a fekagyerek pedig Jamie Foxx az egyik legjobb színész manapság :)
    a sztori alapja szerintem nem irreális, sajnos egy nagyon hihető és valós dolog
    ezen nem tudom mit értesz, hogy a történet idővonala primitív... bocs, de nem értem ezt a bonyolult filmes kifejezést :) szerintem semmi gond nem volt az "idővonallal" :D lineáris volt. egy ilyen típusú filmnél ez ok.
    szerintem ez az egyik legjobb film a mozikban most, nem a legjobb, ez is tény, vannak hibái az is igaz

persze ez is mindmind szerintem, az hogy nem értesz vele egyet, ok, én elfogadom, hogy te máshogy gondolod, én is csak leírom a véleményem, anélkül, hogy flegmán letiniznélek, vagy megkérdőjelezném az ÍZLÉST, amit lehet hogy nem tudsz, de szubjektív dolog :P semmi köze az életkorhoz, és más dolgokhoz. ha valakit a látvány nyűgöz le egy filmben, akkor ennyi. én is adtam már látványfilmre 8 v. annál nagyobb pontszámot. ha valakinek tetszik a Law Abiding Citizen, attól még nem lesz gyökér kisgyerek, akármennyire is szeretnéd azt hinni :P focizni pedig neked kéne, ha nincs építő jellegű hozzászólásod a dologhoz