1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blacksheep333
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Normális körülmények közt tényleg nem alakultak volna át ilyen "hamar", de épp erre volt az a szer. Egymást, meg az újonnan felébredt embereket azért kezdték el enni, mert nem volt más. (A hajó raktára biztos hamar elfogyott, hisz az nem volt a tervbe, hogy ennyi ember ébren lesz, pláne ennyi ideig.) Imho ez is beletartozik az alkalmazkodásba. Eleinte nyilván ők is értelmesek voltak, és egy hosszú folyamat során állatiasodtak le ősember szintre, ami szerintem az "alkalmazkodás" nélkül is megtörtént volna.

Az hogy a bolygón mivé fognak mutálódni, azt nem lehet tudni, de annyira szerintem nem lesz nagy mutálódás, hisz a bolygó nagyon hasonlít a Földre.
    Valamint az űrhajón lévők se változtak meg olyan nagy mértékben. Hallásuk, szaglásuk kifinomult (úgy emlékszem a sötétben nem látta) és a bőrük fakó lett. Az el állatiasodás szerintem inkább pszichikai mutáció volt.

Tetszenek az ilyen filmek, amikről lehet jókat beszélgetni.

BTW: had idézzem electrum hozzászólásának (62.) egy részét a Filmbuzi, Pandorum kritikájának hozzászólásai közül (ha szabad ilyet).

"...a történet ismerős lehet egy kicsit: az egyik könyvben(sajnos már nem emlékszem a címére) szintén egy ilyen városnyi nagyságú hajó szerepel, ahol szintén az évszázadok és a generációk alatt a "legénység" alkalmazkodik a hajóhoz. Egy kis csapat a tatról, miután el kell hagyniuk a törzsüket, elindul a nagy kalandjára: a tatról a hídig tartó útra. Ennek a történetnek a vége is elég érdekes. Aki ismeri, írja meg a címét! Kösz."

Elvileg e könyv alapján készítették a filmet. A címe engem is érdekelne.
    Tudom ez nem az a topic, de ha tudtok valami hasonló témájú jó könyvet írjátok meg, akár pm-ben is!