1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Panic Room
    Jó, hogy lassan egyre több olyan film van a tévében, amit le ugyan nem töltenék, meg már nem vennék, de így ahelyett, hogy a kettő között eltűnne a süllyesztőben, kényelmesen megnézhetem.
    Nagyon nem akarom tépni a számat, biztos majdnem mindenki látta már, de legyen elég annyi, hogy egy kisebb csalódás volt. Jó, hogy nem vettem meg abban a hiperszuper kiadásban a múltkor, mikor le volt árazva. Azt a néhány szépen fényképezett jelenetet és F.Whitaker/J.Foster játékát leszámítva bizony erős középszer az egész. Persze izgalmas, meg feszült, meg minden, de inkább csak úgy módjával, mert nem az a kérdés, hogy mi lesz a vége, hanem az, hogyan. Már az elején vannak fix pontjai, amik zavarnak: lehet tudni, hogy ki milyen szerepre jut, ki marad életben, kiből mi lesz, stb. És ez nagyon nem használ az egésznek, hiszen egy ilyen film a váratlan helyzetekre és a feszültségre alapoz.
    Mondhatnánk azt is, hogy korrekt kis thriller, de azért ez ennél jobb alapanyag és jobb rendező. Sokkal kommerszebb lett, mint vártam, de még így is érdemes volt végignézni, mert igényesen szórakoztató és hibái is alig vannak.
    6|10