[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Par ujabb film:
John Q
Oszinten szolva nem is hallottam errol a filmrol,de a topik arra kesztetett h leszedjem.Senki nem fogja megbanni aki szereti a dramai/tuszejtos filmeket,es van nemi empatiaja a beteg fiaert aggodo(egyebkent remekul jatszo)Denzel Washington irant.
7.5/10
Fel
Pixar.Hol bejon,hol nem.Nem egy Ratatouille szintu alkotas,de azert egyaltalan nem rossz.Egyszer siman nezos csajjal.
5.5/10
Armored
Antal Nimrod akciofilmje,bevallom oszinten meglepett milyen parades szereposztasban nyomjak.Aki szereti az ehhez hasonlo filmeket,sztem ebben sem fog csalodni,nem sok kbseget lattam a halivudi rendezok es e kozott.Nem bantam meg a raszant masfel orat.
6.5/10
Up in the air
Hat ha azt mondom hogy alig valami maradt meg bennem ebbol a filmbol,egyaltalan nem tulzok.Clooney szamomra sosem volt valami nagy szinesz,itt is eljatsza a szokasos szepfiut aki befuzi es megdugja akit akar.Igaz happyend nincs,de valahogy mar nagyon vartam hogy vege legyen.
Anna Kendrick aranyos.
4.5/10
King Arthur
Egyik nagy kedvencem regota.Jol eltalalt szineszi garda,tetszetos sztori es klassz csatajelenetek.Utobbibol talan lehetett volna kicsit tobb,de igy is barmikor meg tudom nezni.
8/10