[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na Tom Cruise hét volt tv-ben is gondoltam akkor végre megnézem a MI trilógiát. :)
MI:1: alap filmek közé tartozik, nekem vhogy kimaradt mindig. Na szóval 96-ból sztem nagyon faja kis film kisebb nagyobb hibákkal, helikopteres jelenettel a csúcspontján. A sztori se nyűgözött le, de lekötött, és jól hozta ezt a kémes, verekedős, bújkálós dolgot.
MI:2: nahát erre csak annyit tudok mondani lehetetlenebb a lehetetlenebbnél is! ennyi faszságot összeszedni nem lehet. Azt hittem h helikopteres jelenet visz mindent az elsőből de tévedtem. Viszont a csaj az mennyire jó benne gecc :D Viszont tény h ez nyűgözött le a legjobban a 3 közül, pörögött végig, nem volt megállás, így még a sok ökörség is megbocsátható.
MI:3: mondták h ez a legjobb része, nekem nem jött át. Sztori megint az h mentsük meg a csajt... Ráadásul azok a brutális akciók kimerültek a hids jelenetben(na meg sztem a kassza is). Aztán a lehetetlenségek itt is fokozódtak, de sajnos itt nem vitte el semmi. Kicsit át is ment már James Bondosba a dolog. Legnagyobb hiba itt ütött szemet, ugyanis a maszk még alap mindháromnál, csak a +30 kiló hirtelem ott termett Tom hasán :D
Azért az jó h 3 részt kibírt Cruise is és Rhames is :) Pontozni így hirtelen 6-7-5-re tudom őket.