[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
na de rég írtam, sok filmet láttam azóta.
menjünk csak szépen sorjában.
District 9
jóval lekésve, de végre megnézhettem, és még jobb lett mint mire számítottam. a CGI majdhogynem tökéletes, a dokumentumfilm szerű bevezetés nagyon jól megvolt csinálva, a sztori is jó. Sharlto Copley jó színésznek tűnik, jól játsza a szerepét.
az egész film kissé nyomasztó, hálistennek nem cseszték el a zenével, sőt az csak dobott még rajta. szvsz 2009 legjobb filmje ez lett.
9/10
---------------
Becstelen Bringantyk
"Botrányosan becstelen, bravúrosan brutális bosszúmozi."
ez az egész, egy percig sem kell komolyan venni, Tarantino maró gúnnyal tapossa szét a történelmet. Zenék kiválóak, éshát viszonylag lassú film, én végig élveztem ezt a 2 és fél órát. (najó talán egy nagyon kicsit túl hosszú lett, de ez mitseszámít)
ui.: az év legjobb színészgárdája kitüntetés egyértelműen ezt a filmet dicséri, ugyanis egytől egyik nagyot alakítanak. mivel mindenki más is, énis kiemelném Christoph Waltz-ot, aki egyszerűen istenkirályul hitelesen játszik itt. már csak őmiatta érdemes megnézni.
8/10
---------------
agyonhypeolt film következik, talán joggal, talán nem. annyi biztos hogy a látványvilág már önmagában kárpótol kb mindenért. mondhatnám hogy engem ezzel nemlehet lenyűgözni és kevés lenne, de nemtudom eztmondani mert az egész film látványvilága GYÖNYÖRŰEN megvan valósítva. kilóméterekkel jobb, mint az összes eddigi általam látott CGI. a mozgások is, minden, nincs kivetnivaló benne.
ha befogadóképes az ember a fantasykkal akkor az nagyon betudja szippantani. én ilyen vagyok, szóval nekem nagyon bejött, annak ellenére, hogy az elején szkeptikusan ültem be a moziba!
nagyon remélem, nemfogják elbaszni a folytatást
8/10
---------------
és akkor jöjjön a kakukktojás..
A 23-as szám
namost, ez milyen műfaj akar lenni?
horror? egy pillanatra sem ilyedtem meg, de még egyáltalán nem is féltem. inkább elaludtam
dráma? nemnagyon értettem az érzelmeket a filmben, nem is tudtam átérezni, valahogy nem ment.
thriller? szintén nem éreztem semmilyen feszültéget, mármár nem is értettem mi ez az egész.
röviden: ez a film egy értelmetlen zagyvaság, kb egy jelenetet sem tudok belőle felidézni így pár nap elteltével a megnézése után, amiből az következik hogy semmi érdekes nincs benne.
Jim Carrey, te csak maradj a vígjátékoknál, az való neked.
1/10