1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #52331
    Igazán nem értem mi bajod van...ez egy forum, majd ha nem tetszik a moderátornak amit irok akkor majd befogom, addig is elmondhatom a véleményem, és te is... most én kérdem, miért fáj ez neked? Én elhiszem hogy neked se jött be a keresztapa, de engedd már meg hogy megjegyezzem ha valami érdekeset látok, még pedig azt hogy csupa "10 pontos" film között ott szerepel egy kommersz popcorn mozi... senki nem mondta hogy szar a csávo, vagy hogy ez nekem uu de nagyon fáj, meg kösse fel magát mert tetszett neki a gi joe, csupán nem értem és kíváncsi lettem volna hogy mit mond...nem kell megvédened, majd jön és elmondja mi van...
    ha meg az ellen vagy hogy elmondjuk a véleményünket akkor neked se kellett volna megszólalnod, nem hiszem hogy rontottam a fórum minőségét, egyébként sincs itt már mit rontani, ez az sg :) ... és mint látod nem csak nekem tünt fel ez a furcsaság...