Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
El is küldtem 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
Dog soldiers
Deathwatch

ez inkább mainstream, de amatõrfilmjeik között is vannak egészen jók...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Aztakura
De elküldeném a kritika íróját a jók***a anyukájába
Az ilyen minek ír kritikát, ha képtelen alapvetõ összefüggéseket felfogni, illetve zéró a humorérzéke????????????

Fujjdegáz

Riddick21
The Football Factory: sokadszorra is 10/10, egyik kedvenc filmem, képtelen vagyok megunni, minden jelenete tökéletes, társadalomkritika terén nálam simán gyalázza az állítólag erre szakosodott Fight Clubot és még egy jókora adag szociológiai elemzést is sikerült benne elrejteni... egyébként zseniális filmet csináltak egy zseniális könyvbõl, de csak azért, mert kb. néhány kulcsmomentumot leszámítva semmi közük egymáshoz, na ehhez kell igazi tehetség!

Ultra'
Olasz verziója a The Football Factory-nek '90-bõl, kicsit ötvözve valami családi drámával és Green Street Hooligans jellegû történetvezetéssel, utóbbi két elem nem tesz jót neki, ellenben nagyon hangulatos.
6/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

stargatelost
In Bruges

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, hatalmas film!

9/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Valahol olvastam hogy most a brit horrorok nagyon mennek, szóval gondoltam megtekintek egy párat. Ma néztem meg a Wildernesst, de nekem nem sok újat mutatott.
5/10

Tudtok valami jófajta brit munkát ajánlani? Vagy valami más is jöhet amin el lehet agyalni 😊

Az tényleg vicces, hogyha valaki 4-es skálán 10-et ad valaminek 😛

PSN: berghold

barnie1990
Ez botranyt. Aki ezeket a cikkeket komolyan veszi, az magara vessen.

Zene nélkül mit érek én?

Tikal
usual suspects
nagyon jo kis film, high tech pc nélkul is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
😊

Mondjuk én a Dominot fél óra múlva kikapcsoltam, addig bírtam nézni :c

Tikal
denzel-t szeretem, jo filmjei vannak, de ezt most nem találta el szerintem.tony scott-ol csak pár filmet láttam, azok jok voltak, de ez nem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
hát pedig kurvajó film volt szvsz.

Yo, Bitch!

zaki
😄DDDD

Amúgy sztem elég jó film volt, nekem bejön a Tony Scott-Denzel Washington páros... 😄
Most forgatják a The Taking of Pelham 123-t is, én már várom 😛

Tikal
déja vu
nem igazán jött át nekem ez a film, számomra gagyi, ami kezdõdõtt a végig gagyi zenével, aztán a gagyi számitogépes téma, és a gagyi vége...és nem értem denzel miért vállalta el, ja és mi van ezzel a val kilmerrel, egésznap kolázik? mintha maradonat látnám...

Tikal
ugyanilyne stilusban irnak a halálsoronrol is... 😊

Tikal
ez milyen oldal?
elég egyszerû élete lehet annak aki igy lehuzza a halálsoront, szerintem jo film volt...

ja és itt mik a jo filmek?

Dynamic
Úgy látszik nem tudok elszakadni az In Bruges-tól, de ezt látni kell:
cspv.hu kritika
Ez az írás valami borzalom.NEM azért mert nem tetszett neki a film, hanem amilyen röhejesen amatõr módon végig azt próbálja elmagyararázni, hogy ez a film egyáltalán nem is vicces.
Régóta tudtam, hogy szánalmas bagázs gyülekezete, akik azt hiszik attól lesznek húdelaza arcok, hogy a Halálsoront, az Indyt stb. kiröhögik és 10/4-eseket dobálnak rá.
Ez ezért van, mert még nem is éltél amikor a film készült. Én se dijazom a Casablancát.
fifi
Superhero movie

félelmetesen rossz film volt, nem is értem minek forgatták le. gagyi poénok, szar utalások, fos szereplõk, elcsépelt helyzetek...
nem is értem honnan lehet összeszedni pénzt egy ilyenre? van aki szponzorál ilyesmit? hihetetlen, van akinek bejönnek ezek a poénok...
tipikus hanyattesek/fingok/fejbever valami poénos film.
borzasztó
botrány

0/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Seth
Ruins

Adok rá egy hatost, nem volt olyan rossz és legalább egyedi volt abból a szempontból, hogy végre nem szörnyek,zombik kaszabolják az ártatlan turistákat,hanem vmi más 😄 Nem mondok inkább semmi spoilert,nyugodtan nézze meg az aki egy kis misztikus(szigorúan addíg amíg ki nem derül mi is gyilkol ; ) ) túlélõhorror-ra kiváncsi. Megijedni mondjuk senki nem fog, max undorodni egy két helyen (lábamputáció pl)

PSN ID.: Beegabor

Hy!

Én msot láttam az Elemi ösztön címû filmet, 1992-es Michael Douglas...

Hát nagyon szarnak találom, végig baszogatják a Douglas által alakított Nick szereplõt, ez idegesítõ, meg az a csaj kiakaszt. A végén nem is a gyilkost kapják el.

Nem is hiszem, hohgy kiírom. Mindenki, na jó, inkább sokan alap filmnek tartják.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

CSOCSO
aki kivancsi hamar megorekszik!!!! 😄
stargatelost
Hagyjad már a dolgot.....
Inkább legközelebb ne tegyél fel hülye kérdéseket, miközben nézel egy filmet, amikre úgyis választ kapsz a film végén; ha nem, akkor gyere és kérdezz.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

valaki irja már le, hogy Riddick miért kellene, hogy bant kapjon, mert viszaolvastam, de nem mondott semmit

Dynamic
Újra megnéztem az In Brugest.Hát komolyan mondom, már elõre sajnálom, aki ezt szinkronosan fogja nézni.Nagyon sokat veszít.
mosdt nem értem, hogy riddick mit csinált rosszul, mire kapsz bannt?

A Boldogság nyomában, az nagyon jó film.
10/10.

Riddick21
de nem ám xD

most nem vágom, hogy mi van...

kicsit sok a helyesírási hiba, de majd odafigyelek

ForzaInter
még nem, lehet este megnézem meccs után😄

Yo, Bitch!

zaki
Megnézted már az Angyalszívet? :😛

ForzaInter
most így átgondolva egészet, inkább 10/10 felé hajlok😄D

Yo, Bitch!

REALista
<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Riddick21
Hatalmas poszt!<#taps>

stonesour
Hello most nyitottam témát a filmnek. Én se láttam még. Nézz be

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Jaj ugyan már nem nézik mindenfilmet úgy, na, csak nagyon keveset. A schindler listájánál pont úgy jöttem ki.

Egyébként szerintem a piros ruhás lány azt jelentette, hogy Schindler akkor sajnásta meg a zsidókat.

Üdv.,

Bulykin
ez kellett...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Riddick21
De ha moziban nézed, akkor hogy fogod félpercenként beírogatni az ökör kérdéseidet a fórumra, a'la Schindler listája?

érdemes pénzt adni Az esemény címû filmért a mozikban?

Látta már valaki?

ForzaInter
Sweeney Todd

most néztem meg és hát... a dalok nem voltak vmi jók, azért akadt közte jó, de volt olyan is ami vmi borzasztó volt, és azt vártam hogy mikor fejezik már be, Sacha Baron Cohen pedig nagyon irritáló volt, hála istennek nem sok szerepe volt, Timothy Spall is nagyon idegesítõ volt számomra, a sok vér viszont tetszett, összeségében végül is nem volt rossz film, egyszer meglehet nézni, többször biztos nem fogom:d 6,5/10.

Yo, Bitch!

pár film amit mostanában láttam:
The Mist: 10/8,5(jö a story,jó a megvalósítás,stephen kinget alapból szeretjük😄)
1408: 10/7
Elhagyott szoba: 10/9 ( nagyon jó sztem a story)
A majmok bolygója: 10/9 ( a 2001eshez viszonyítva messze jobb a története, de hát a technikába ne várjon sokat az aki még nem látta mivel 1968as😄 de tudtak mar akkor is filmet rendezni az tuti)

Bulykin
Rogue
10/8
angol felirattal néztem, ez az elsõ film amit így néztem és majdnem mindent értettem is😄 a film az nagyon tetszett, a krokodilos horroros mizujságosság az mindig bejön, bár olyan nagyon nem volt ez horror...
lessétek bátran, jó ez a rugó<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

SötétBarom
Az 1408 egész jó, abszolút nem rossz film.. Egy 6-7et simán megér..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ForzaInter
No Country for Old Men 9/10

Yo, Bitch!

Riddick21
Mert ilyenkor a fórummotor újraszámozza a hozzászólásokat és a Tiéd ugrott a törölt helyére.

Sheltem
És ezt miért nekem írod?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CSOCSO
az erre irt valaszokat amik spoilerek voltak kitoroltem.. meg a masik madar beirasat hogy honnan toltotte a filmeket.

nehez megjegyezni hogy SPOILER szot oda kene irni ha leirod a film poenjat?
Blasta
In Bruges
------------------------
9/10

Hávazze
Mekkora volt, atyaég.

Nem szaporítom a szót, minden pillanata remek volt, hangosan felröhögõs fííííííínom poénok, kevés, de ütõsek, beszarás arcjátékok, beszólások, fordulatok, történet, fényképezés.
Egyszóval majdnem hibátlan.
!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!
A végén a tûzharc nekem egy nagyafasznyit hiteltelen volt, de ez legyen a legnagyobb probléma.

10 pontot adnék rá, de 10es film nincs, így csak 9es fölé 😄

Hatalmas.

Kmarha
legalább ha egy nap azzal jösz hogy felgyúlladt az irodátok, mi már tudni fogjuk mi áll a háttérben 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.