[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Akkora hianyerzetem van, hogy nemigaz. legszivesebben 10 est adnek ra meg akkor is ha a sztori nem volt a legjobb."
+1, főleg azért, mert Cameronról van szó. amúgy ez az igazi látványfilm, nem olyan blőd szar, mint a transformers, meg a 2012
ennek is egyszerű a sztorija (JC is elismerte: biztosra megy, hogy aztán majd kompromisszumok nélkül készíthesse a további filmjeit ezzel a technológiával), de nem egy blőd baromság
olvastam már pár magyar véleményét, akik amcsiban nézték imaxban, és komolyan mondom, az itteni mozi üzemeltetőit el kéne verni egy péklapáttal. 20-25 percig nagyon durva ghosting volt (mögöttem ülők már arról beszéltek, hogy visszakérik a jegy árát!), de szerencsére pont a végső csatára jött helyre a dolog (amin majd' behugyoztam), a hangerő meg, pfffff, hát a fülesem jobban szól, nem is beszélve a realD mozikról. ilyenkor azt várom, hogy szakadjon le a fejem, erre benyomnak valami szolid hangzást
na mind1, jövőre én is újrázom, de nem imaxban, az is biztos