1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi

Gyjó volt. Sok benne az üresjárat, itt-ott már menthetetlenül uncsi, mivel nagyon részletesen akarják végigkövetni Jake élményeit. Akinek bejönnek ezek a dzsungellátványosságok és a fehér fiú lovagolni tanul baromságok, annak jó. A fontos részekre, ami egy sf szerető embert érdekelt volna és a savát-borsát adta volna, viszont alig-alig tértek ki, vagy egyáltalán nem. Ettől függetlenül szép és jó, a bugyuta sztorijával együtt. Bár az utolsó rohamos részen fogtam a fejem én is, hogy nesze neked fejlett taktika tengerészgyalogos módra, de végül is aludtam rá és Jake csak egy tahó baka volt, nem több (nem csoda, hogy bukta volna a csatát, ha rajta múlik). Karakterek sajnos elég sablonosak és néha nagyon-nagyon buták is (pl. mikor megszöknek és a parancsnok nem keresi a segítőiket stb.)

Jah és a vásznas 3D mindig sötétebb lesz ha nézed, mert fél-fél fényerőt enged át a szemeknek a polárszűrő és nem nyomják dupla fényerővel, mert az meg torzítaná a spektrumát/színeit a képnek. Ezen nem kell meglepődni, eddigi 3D filmeknél megszokhattuk ezt már.

Amúgy lenyűgöző, 2D-ben is az lesz: 8/10