[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
JJJEEEEEZUSOM!!! micsoda film volt ez!!!
masfel orat altam az IMAX elott es nemhogy megerte de ezert a filmert alltam volna akar egy fel napot is!!!!
kezdjuk ott hogy nagyon jo dontes volt IMAX ban nezni. a kep meret brutal volt a hangero pedig hangos volt mint allat: duborgott az egesz terem, remegett alattam a szek!! OHMAJGAADDDDDD a latvany?????????????? ennel szebbet meg nem lattam! nem tudok mondani egy filmet se ami gyonyorubben volt megcsinalva avagy kitalalva. Neytiri szamomra tiszta Angelina Jolie hasonmas volt de a lenyeg hogy egyszeruen fenomenalisan volt megcsinalva az osszes mimikaja!
kiszamithato volt?!?! lehet de en nem is vartam egetrengeto sztorit a filmtol. Azt kaptam amit vartam meghozza ugy hogy felulmulta a kepzeleteimet! Meg a felesegem is azt mondta hogy ez a film "eszmeletlen jo" volt. pedig ilyet tole meg nem hallottam!!!! meg a kedvenc harry potterjere is csak annyit mondott, hogy nagyon jo volt...
9/10!!!!!!!!!!!!!! hetfon megyek vissza megnezni megegyszer!
1 pont azert mert a sztori nem nyugozott le de szamomra ez erdekel a legkevesbe.Azt kivanom, hogy minden jelenet ketszer hosszabb lett volna!
Meg azt a reszt is 5 percig neztem volna ahol egymassal szemben ulnek a fan es Neytiri tanitja Jaket.
Akkora hianyerzetem van, hogy nemigaz. legszivesebben 10 est adnek ra meg akkor is ha a sztori nem volt a legjobb.
ja amugy a robin hood teaser elegge gyenge volt nahde a gladiator rendezoje es zeneszerzoje es mr. crow?!?!?!.... szvsz nagy film lesz!!!