1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy

Háát.... jó-jó... Dee.... Nem tudom, hogy fogalmazzak, hogy az elvakult fanatikusok ne essenek egyből a torkomnak. Szóval jó volt. Én a Digital 3D-ben láttam a filmet. A helyzet az, hogy nem dobom el az agyam tőle. A történet nem egy nagy durranás. Elég kiszámítható. Ráadásul a fő vonulatát a filmnek már a trailerekben ellőtték.

És mindjárt rá is térnék a látványra, hiszen úgy volt beharangozva mint a korszakalkotó látvánnyal rendelkező film. Hát nem. Igaz, rendkívül gyönyörű, hihetetlenül részletgazdag világ hoztak létre de nem korszakalkotó. Ha a mai korhoz viszonyítva kell pontozni akkor 9-10/10, ha a hype alapján kell, akkor csak 7/10. Több ponton is a Final Fantasy (The Spirits within) jutott az eszembe. Egyrészt a némileg a történetről. Másrészt pedig a látvány. Úgy vélem ha annak idején az FF-t is 3D-ben készítik el akkor jóval nagyobbat ütött volna mint az Avatar.

Filmzene viszont igazán tetszett.

Összegezve, rám nem gyakorolt olyan nagy hatást mint mondjuk A Gyűrűk Ura (történetileg és látványban) vagy mondjuk A Mátrix anno. Valószínűleg az Imax dobott volna az egészen egy jó nagyot, de nem lett volna reális élmény mivel még nem jártam Imaxben, éppen ezért torz véleményem lenne róla, túl értékelném.

Értékelésem: 8/10 (és ebben a hype is benne van)