1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Malakai

Tőllem (friss élményként elfogultan) megkaphatná a max pontszámot (de nem pontozok ), az ok pedig, hogy úgy mentem a mai 10:15-ös IMAX vetítésre, hogy ez csak egy látványfilm, amit 100%-osan teljesített, az újjongó fanokat tudnám ezen a téren utánozni, Pandora világa egyszerűen magávalragadó. A sztoritól nem vártam sokat, nem buta, csak egyszerű, hollywoodi panelekből építkezik, nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, a trailer lényegében az egész filmet összefoglalja. A karaktereket, habár ezek is bele illenek a panelekbe, ha úgy tetszik sablonosak, de én így is teljesen bele tudtam élni magam, meg tudtam kedvelni a főszereplőket, úgyhogy a célját mégis elérte vele Cameron.

Intellektuális élményt, csavaros, elgondolkodtató történetet nem érdemes várni a filmtől, akkor csalódás lesz...

Tehát, kultursznoboknak nem, de egyébként ajánlom a megtekeintését!

ui.: Érdekes amúgy, hogy IMAX 3D-ben tapasztaltam némi képremegést, amihez mondjuk hozzászokott a szemem, de ugyanez, amikor Dolby 3D-ben (palace mozi) a trailert láttam ott nem volt...