1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sadvagabond
    Ez tényleg mindenkinél változó. Én már pár éve leszarom a nem-szűk családot(anyám,apám,meg hugin kívül mindenkit), de legalább ilyenkor is. Régen még ment az összejövés nagyinál, meg a szokásos, de tényleg akkora lett a feszkó a végére, jobb elhagyni az ileneket. Annak persze ez is más, akinek van egy normális családja(keresztapa nem ad 20 Ft-ot, hogy vágasd le a hajad a bárány-nyírónál,mer hosszúhaj a jányoknak való), meg van rendes szeretet. Szóval nálunk nincs ilyen képmutatósdi, hogy szeressük egymást ezen a pár napon.
    Én a karácsonyt tényleg nem keresztény oldaláról fogom fel, inkább a "szeretet ünnepe" legyen. Szar, tudom, minden nap szeressünk, ne kelljen nap hozzá. De kell, meg kell anyák napja is, meg kellenek napok. Mert annyi felé kell rohanni, mindenkinek kell ez a pár nap, vagy legalább egy este, amikor meghatódik a semmin is.(én a coca-cola kamionos reklámon)

Karácsony addig jó, mig pulya vagy(amúgy szabolcsi vagy?), aztán meg azért jó, mert Te is adsz, és látod, hogy örülnek neki. Az más kérdés, ha anyagias, akinek ajándékozol. Én ilyen szempontból szerencsés vagyok.

Esikhullik meg tényleg jó, oké, vannak bénák, meg faszok, akik azt hiszik hogy mehetnek, meg vannak hontalanok, akiknek nincs hová menni, de ezeket valahogy ki kell zárni, különben semmi hangulat nem marad, és akkor elkezdődik egy elkérgesedés, egy idő után semmi nem jut el hozzád. (off az offban, idén a Mikulásgyárba viszünk cuccokat, életem legszarabb karácsonya volt a tavalyi, és ha csak egy gyereket megmenthetek attól az érzéstől, már boldogabb vagyok.)

Felmelegedésre nem kell sokat várni, bár ahogy elnézem, nem tűnik el a tél, csak eltolódik.

Na a lényeg, hogy ne állj ilyen negatívan a dologhoz, kell ez. Mindennel együtt.