[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
az emberek a szokás rabjai...ki mit szok ...mindegy
amugy miért jó karácsonyozni? képmutató módon előjönnek a "ajándékozd meg családod húsz évre egy jó kis törlesztővel, csak addig kell koplalnod" reklámok, a nagy nap közeledtével egyenes arányban nő a felületi feszültség a családtagok között, pofavizit a nagycsaládnál (ha nem lennének ilyen alkalmak kb. magasról szarnánk egymásra), az ajándékokról nem is beszélve (ha nincs pénzed az a baj, ha nem elég drága az a baj, stb..), meg amúgyis, semmi közöm sincs ehhez a keresztény ünnephez (évközben kurva isten spam)
a karácsony is csak addig volt jó míg pulya voltam ,bontani az ajándékokat
aztán ahogy nőttem úgy jöttek be a kontrasztok...
nekem akkor van karácsony amikor úgy döntök! (= amikor eltöltök 1 nyugis időt a családommal/barátaimmal)
"esik a hullik" hát jajdejó. ma kb. 3 autós ütött el majdnem (nyárigumi és körmány mögött balfaszkodás ftw)
mondjuk a hóesést szerettem nézni bentről régen... de több gond van már ezzel is (tető nélküli garázslejárót fellapátolni huácsá
)
szal jólesz ez a glóböl vorming. kitudja, lehet pár év múlva ilyenkor majd szürcsölgetem a pina coladát a medencében