1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Törvénytisztelő Polgár
    Nos nekem tök más kép alakult ki a filmmel kapcsolatban, mikor láttam a tv promot, szóval egyrészt kicsit csalódott voltam, h nem azt kaptam amire számítottam, másrészt viszont pozitív csalódás volt, mert jól megcsinálták az egészet. Bár sztem a sztori már kicsit túlölelte magát, és kissé kezdett kiszakadni a normális kerékvágásból. Gerard Butler megint faszát nyom a filmben, nem egy félelmetesen nagy színész de valahogy mindig tudnak rászabott karaktereket adni(Gamert kivéve). Jamie Foxx-tól viszont többet vártam, nem állt jól neki ez a hivatalnokból kemény legény figura.
    Hiányoltam viszont a mindenhol leírt pörgős részeket, inkább volt sok üresjárat és krimijelenet. De korrekt akció jelenetek voltak. Szóval jó volt az alapötlet, de nem volt tere a filmnek ami sokatt rontott rajta. A vége pedig abszolút kiszámítható és elcsépelten unalmas klisé.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyira uncsi h a végére persze rájönnek a dolgokra és az utolsó pillanatban kapják el... Kezdett feledésbe merülni az ilyen tipikus végjáték, amit előszeretettel használtak Rex felügyelőkben és Cobra 11-ekben, számomra ez volt a mélypontja a filmnek

Öröm az ürömben h nem folyik le a teljes klisémártás, mondhatjuk h "viisszanyal a fagyi" ami feldobja a végét az egésznek.
    Összegezve annyit tudok írni róla mint a fenti táblázatban is van: pár hibát leszámítva, ez egy jó film.
    7/10