1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Inglourious Basterds

Ez az a film amit akkor sem talalnatok meg ha a kereso mukodne mivel mind a ket szo hibasan van irva, hogy miert nem tudom!

Tehat Inglorious Bastards helyett az Inglourious Basterds nem is olyan rossz film. Nekem a legelso jelenet tetszett az SS tiszttel, a kocsmas resz is jo volt. De a vegkifejlet se volt gyenge. Mindenesetre tobbszor ereztem, hogy Tarantino neha kiprobalhatna vmi ujat mert az osszes filmje ugyanugy van felepitve ugyan azokkal a zenekkel stb. Oke egy John Woo filmrol is messzirol meg lehetne mondani, hogy az Woo film de valahogy ez a tarantinos dolog nem jon be annyira. Kill Bill nekem pl meg tetszett ezekkel a chapteres dolgokkal es bar az alkonyadtol pirkadatigot is lattam de nem emlekszem hogy annyira tarantinos lenne. ( most nezem imdb en hogy az alkonyadtol pirkadatig es a desperados-t sem tarantino irta sem rendezte hanem Robert Rodriguez volt.)

Az alap sztori tetszett, a szineszek jok voltak es bar brad pitt jol jatszott de eszmeletlen nehez volt megertenem pedig szerintem tobb nigga beszedet meg redneck akcentust hallottam mint az egesz forum egyuttveve.... de azert 7/10 est meger minimum