[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #50692 Hajsza a föld alatt
Nem egy nagy szám, a két sztár (Travolta, Washington) rutinból hozza a szerepét, nem akcióra számítottam DE sajnos nekem még a feszültség is hiányzott, nagyon sótlanra sikerült ez a film, olyan semmi extra. Pedig T. Scott ért hozzá, a tengeralattjárós filmjénél is csak úgy izzott a levegő.
SPOILER
Több olyan jelenet kellett volna, mint amikor vallomásra késztette Washingtont Travolta a vesztegetési ügyről, ott éreztem "drámát" és feszültséget, nagy jelenet.
+ végén is valami nagyobb durranásra számítottam, sztori szinten is (a meglépés Travoltáéknak eléggé egyszerű volt, csak simán kisétáltak egy alagúton + csavar se volt ami sztem ilyen filmeknél alap :-D) + Travoltát a végén tök egyszerűen elkapta Washington
SPOILER VÉGE
5/10
2012
Na ez nagyon s*ar film volt, Emmerichtől nem vártam "jó" filmet de kezdi alámúlni még saját magát is. Egyszerűen az a baj, hogy unalmas részek dögivel és egy-két adrenalin bombás pusztítás, túl hosszú a játékidő feleslegesen. A szereplők, karakterek hihetetlenül s*arok, J. Cusack (a főszereplő tök érdektelen, olyan semmilyen) és a legtöbb mellékszereplő meg fejlövést érdemelne elsőre (pl: oroszok) az egyetlen király karakter az idióta W. Harrelson ő pöpec lett. Nem értem ezt a digikamerás dolgot néha észre sem lehet venni , néha meg olyan érzésem volt mintha Isaurát néznék
+ a nagy rombolási jelenetek közül is csak
SPOILER
a szupervulkán tetszett az tényleg odabaszós + első család mentős rész a limuzinnal
DE pl: a film végi bárkás jelenetek sztem dög unalmasak voltak még látványba is
SPOILER vége
Szóval bocs ha túl sokszor használtam a s*ar szót, de ez van. És nem vagyok R.E. ellenes első filmjei klasszikusok a maguk műfajában Tökéletes katona, Csillagkapu, sőt az ilyen agyzsibbasztós filmjei is bejött némelyik pl. az ID4, Godzilla ezek mozikban nagyon ütöttek és még ennyi s*arság se volt bennük. Holnapután is simán vállalható, ehhez képest pedig remekmű.
3/10