[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #49989 G.I. Joe
Lényegében ezen a rajzfilmen, és persze a Transformers-en nőttem fel (azok a boldog 80-as évek :D), de a mozis bemutatója valahogy mégsem hozott lázba - pedig a trailer egészen pofás lett.
Nos végül HD-ban kerítettem rá sort, és... csalódás. Sztori nulla, ráadásul ismét egy fakocka bonyolultságú, milliószor látott 'kemény amcsi katonák vagyunk, és megmentjük a világot' sztori. Ami nem is lenne feltétlen baj, hisz a rajzfilmek is erről szóltak, de ennél a mozivászonra valami komolyabbat illett volna összehozni.
A rendező munkáit nagyon kedvelem, kezdve a Deep Rising című, nagyon hangulatos hajós-szörnyes B movie-tól a Múmia első két részén át a kissé gyengébb, de egyébként nem rossz Van Helsing-ig. Ilyen gyengécske és közhelyekben fuldokló filmet viszont még nem láttam tőle. Forgatókönyv nincs, színészek is kevés kivétellel csak ripacskodnak - magasan a legjobb karakter az egyébként néma, és végig maszkot viselő Snake Eyes volt.
Bár számítottam rá hogy az effektekkel akarják eladni a filmet, a legjobb látványosság mégis a Bárónő volt - ugyanis a CGI sok esetben tényleg harmatgyenge (és túl sok) lett.
Az eredeti G.I. Joe-ból pár néven kívül még kevesebb maradt meg, mint a másik oldalon a Transformersben, pedig az sem volt kutya orbitális elcseszések terén.
Kár érte.
10/4