1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Hétvégén megnéztem 2 filmet amiktől előzőleg többet vártam.

Surrogates
    Hát ez nagyon gyenge lett, nincs egy normális karakter, a történet is ilyen 1x1 szintű valami, de mégis sikerült jól megbonyolítani. Willis sem tudta feldobni ezt a harmatgyenge akció scifit.

6/10 (csak Bruce miatt)

Hajsza a föld alatt

Ez egy fokkal azért jobb volt (a magyar címet nem igazán értem, mert itt aztán sok minden volt, csak hajsza nem) az, hogy mire is megy ki a játék az első pár perc után már lehetett tudni, de ennek ellenére egész jók voltak a beszélgetések a két fél között, némi manipulálás és hajszálnyi együttérzés és úgy kb. ennyi, nem igazán volt feszültség a filmben, hacsak a pénzszállításos száguldást nem tekintjük annak. Az, meg hogy 90-el "száguldott" a szerelvény és mindenki úgy visított és kapaszkodott, mintha 300-al süvítene egyszerűen borzalmas volt. Egy szó mint száz jól indult, de nagyon összecsapott valami lett belőle.

6,5/10