1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Knowing

Hát láttam hogy itt sokan megnézték gondoltam asszonykával jó lesz ez egy kis esti kikapcsolódásnak...
    Jó film volt... nem mondom, hogy nem
    DE ez az a tipikus film, ami misztikusan kezdődik és bárcsak misztikummal végződött volna... de nem így tette... hiba volt... Írtad Tigeroo, hogy a logikátlan volt... pedig nem:) Gondolj csak vissza... az anyja megjósolta:)
    Ami nem kellett volna bele az az utolsó 10 perc... mármint abból néhány jelenet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ok, hogy ufók és hogy őket megmutatták... bár mondjuk nekem már abból is sok volt... ez is keresztbe tett az egész misztikumnak... de a végén, amikor a föld már felrobbant... és aztán mutatja, hogy a CGI gyerekek rohangálnak a CGI mezőn a CGI fához (enyhe bibliai utalás) nah az botrányos volt... egy viszonylag komoly filmben egy komolytalan, tök fölösleges jelenet

de ezektől eltekintve jó film volt

7/10

Amúgy ez a Lucinda csajszi is egy ilyen "kiválasztott" volt nemde? És ebbe őrült bele... legalábbis ha jól értelmeztem:D