[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #49907 Knowing
SPOILER-es
Végre a Fegyvernepper után Cage-t egy újabb "értékelhető" filmben látni ,jó érzés. Mert ő volt az egyik kedvenc színészem régen, az akció hármasát nem győzőm megunni (Szikla, Con-Air, Face/off) + a "sima" filmjei is bejöttek, de mostanában csak hulladékokban játszik.
Na szóval a Knowing, ettől se tettem le a hajamat, de ez miatt a filmje miatt nincs mit szégyenkeznie, haja is tök átlagos :-)
Nekem a legnagyobb gondom a filmmel, hogy megnéztem és s*ar érzés fogott el, nem hiányzott a happy end, sőt nagy-nagy + pont, hogy végre kihalt az emberiség egy filmben, de valahogy nem nézném szívesen újra.
A két baleset is keményen rájátszott erre, remekül visszaadták "...a nagy s*art amit nem lehet kikerülni...". főleg a repülőgépes baleset, az égő emberekkel stb.
Történet is rendben van, sajnos a suttogókról az elejétől lehet sejteni, hogy földönkívüliek, legalábbis én levettem.
A trükkök is szépek, mind a baleseteknél, mind az idegenes részeknél (külön tetszett a UFO dizájn)
Azért nem gondoltam, volna hogy a Földnek tényleg kapa lesz :-)
SPOILER vége
Na mindegy, jó film olyan 7/10-M.N. Shy....(most nincs kedvem megnézni) rajongóknak ajánlott, valahogy ő ugrott be a film nézése közben, aki a 6. érzéket, Falut stb. rendezte :-)